Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити вінегрет з маринованими грибами?
Кількість продуктів, пропорції і склад можуть бути довільними. Обов'язковим для цього рецепту є тільки присутність у складі маринованих грибів і заправки з оцту або лимонного соку.
Необхідні продукти
П'ять штук буряків середнього розміру
Склянка вареної квасолі або баночка консервованої у власному соку
П'ять - шість картоплин
Одна ріпчаста цибулина
Три - чотири маринованих огірка
700 грам маринованих грибів
Свіжа зелень для прикраси

Заправка

Чверть склянки рослинного масла (краще нерафінованої)
Столова ложка лимонного соку
Чайна ложка гірчиці
Сіль, цукор, чорний мелений перець - все за смаком і за бажанням
Приготування

Відварити картоплю і буряк на пару. Очистити, остудити і нарізати невеликими кубиками. Так само дрібно нарізати мариновані огірки. Гриби якщо дрібні то різати не обов'язково, якщо великі - нарізати шматочками середньої величини. Консервовану квасолю викласти в друшляк, щоб стікала рідина. Цибулю дрібно нарізати і залити на хвилину кип'ятком (якщо не любите гостре цибуля). Через хвилину воду злити, цибулю промити під холодною проточною водою.
З'єднати всі інгредієнти, додати квасолю, перемішати. Приготувати заправку. Змішати масло з гірчицею, влити лимонний сік, додати за смаком сіль і цукор, чорний перець. Посипати вінегрет дрібно нарізаною зеленню (або зеленою цибулею), полити заправкою і перемішати. Викласти гіркою в салатник, відразу ж подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, маринованих
Салати з крабових паличок
Як зробити горілку з журавлиною?
Страви з картоплі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: