Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити вінегрет з маринованими грибами?
Кількість продуктів, пропорції і склад можуть бути довільними. Обов'язковим для цього рецепту є тільки присутність у складі маринованих грибів і заправки з оцту або лимонного соку. Необхідні продукти П'ять штук буряків середнього розміру Склянка вареної квасолі або баночка консервованої у власному соку П'ять - шість картоплин Одна ріпчаста цибулина Три - чотири маринованих огірка 700 грам маринованих грибів Свіжа зелень для прикраси Заправка Чверть склянки рослинного масла (краще нерафінованої) Столова ложка лимонного соку Чайна ложка гірчиці Сіль, цукор, чорний мелений перець - все за смаком і за бажанням Приготування Відварити картоплю і буряк на пару. Очистити, остудити і нарізати невеликими кубиками. Так само дрібно нарізати мариновані огірки. Гриби якщо дрібні то різати не обов'язково, якщо великі - нарізати шматочками середньої величини. Консервовану квасолю викласти в друшляк, щоб стікала рідина. Цибулю дрібно нарізати і залити на хвилину кип'ятком (якщо не любите гостре цибуля). Через хвилину воду злити, цибулю промити під холодною проточною водою. З'єднати всі інгредієнти, додати квасолю, перемішати. Приготувати заправку. Змішати масло з гірчицею, влити лимонний сік, додати за смаком сіль і цукор, чорний перець. Посипати вінегрет дрібно нарізаною зеленню (або зеленою цибулею), полити заправкою і перемішати. Викласти гіркою в салатник, відразу ж подавати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |