Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити соус-маринад з червоного перцю?
Цей соус робиться довго - перець потрібно витримати в солі дві - три тижні і тільки потім готувати соус. Зберігати його потрібно в холодильнику і використовувати як маринад для м'яса, птиці і риби. Що знадобиться для приготування Кілограм червоного болгарського перцю (м'ясистого) Склянку крупної солі (кухонної) Пластикова ємність з кришкою Чисті баночки Приготування Вибирайте для соусу найкращий перець - червоний, стиглий і обов'язково м'ясистий, з товстими стінками. перець Розріжте навпіл вздовж, видаліть насіння з плодоніжкою. Вимийте перець і повністю його обсушіть. В пластиковий судочок або іншу ємність покладіть шар перцю розрізами вгору. Засипте шаром солі (вона повинна повністю перець покрити). Чергуйте шари перцю і солі, верхній шар повинен бути з солі. Залиште перець, прикривши кришкою. Через пару днів почне виділятися рідина, ми її зливаємо. Через два - три тижні перець промиваємо від солі і перемелюємо в блендері в пюре. Розливаємо по чистим банкам, зверху наливаємо трохи олії (оливкової), накриваємо кришкою і ставимо в холодильник. З кілограма перцю виходить 500 грам соусу. З маринуванням м'яса та інших продуктів потрібно бути обережніше - соус дуже солоний. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |