Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити швидку мариновану капусту?
Ця надзвичайно смачна капустка готується всього добу. Її можна додавати в рагу, тушкувати, заправляти борщі і робити з неї начинку для пиріжків. Ну і звичайно із задоволенням просто з маслом і цибулею!
Що знадобиться для приготування (на 3-х літрову банку)

Два з половиною кілограми капусти
750 грам моркви
Щіпка кмину і кілька горошин чорного перцю (кмин і перець за бажанням)

Заливка

Літр води
Столова ложка цукру
Дві столові ложки солі
Вісім столових ложок 9% оцту

Приготування

Капусту шаткуємо, моркву натираємо на крупній тертці. Капусту добре обминаємо і змішуємо з морквою. Якщо додати кмин і перець, додавати потрібно на цьому етапі. Викладаємо капусту в банку, злегка трамбуем, щоб вона щільно в банку лежала.
Літр води доводимо до кипіння, знімаємо з вогню. Засипаємо сіль і цукор, розмішуємо до повного розчинення. Вливаємо оцет. Даємо розсолу охолонути до кімнатної температури.
Тоненькою цівкою вливаємо розсіл у банку, ложкою (живцем) робимо дірочки в капусті щоб вийшов зайвий повітря і приготований розсіл рівномірно розподілився. Закриваємо поліетиленової кришкою і ставимо капусту на добу в холодильник. Через добу вона повністю готова.
Категория: Рецепти |
| Теги: добу, капусту
Салати з креветками
Як готувати запечений перець, фарширований макаронами?
Як приготувати смачний шашлик в будинку ?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: