Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити швидку мариновану капусту?
Ця надзвичайно смачна капустка готується всього добу. Її можна додавати в рагу, тушкувати, заправляти борщі і робити з неї начинку для пиріжків. Ну і звичайно із задоволенням просто з маслом і цибулею! Що знадобиться для приготування (на 3-х літрову банку) Два з половиною кілограми капусти 750 грам моркви Щіпка кмину і кілька горошин чорного перцю (кмин і перець за бажанням) Заливка Літр води Столова ложка цукру Дві столові ложки солі Вісім столових ложок 9% оцту Приготування Капусту шаткуємо, моркву натираємо на крупній тертці. Капусту добре обминаємо і змішуємо з морквою. Якщо додати кмин і перець, додавати потрібно на цьому етапі. Викладаємо капусту в банку, злегка трамбуем, щоб вона щільно в банку лежала. Літр води доводимо до кипіння, знімаємо з вогню. Засипаємо сіль і цукор, розмішуємо до повного розчинення. Вливаємо оцет. Даємо розсолу охолонути до кімнатної температури. Тоненькою цівкою вливаємо розсіл у банку, ложкою (живцем) робимо дірочки в капусті щоб вийшов зайвий повітря і приготований розсіл рівномірно розподілився. Закриваємо поліетиленової кришкою і ставимо капусту на добу в холодильник. Через добу вона повністю готова. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |