Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити сало в цибульному маринаді?
Можна звичайно купити солоне сало в магазині, але чи впевнені ви, що продукт буде свіжим, в міру солоним і відповідати саме вашим смаковим пристрастям? Чи Не простіше самостійно засолити шматочок сала, тим більше що зробити це зовсім нескладно. Що знадобиться для приготування Кілограм свинячого сала Цибульна лушпиння з п'яти кілограм цибулі Головка часнику Склянку солі Літр води Чорний мелений перець Лавровий лист Гвоздичка Горошини запашного перцю Приготування Розріжте шматок сала на чотири рівні частини (шкірку не зрізуйте). У просторій каструлі закип'ятити літр води, всипте склянку солі і розмішуйте, поки сіль повністю не розчиниться. Покладіть половину цибульного лушпиння, потім нарізане сало, зверху засипте лушпинням. Між шматками сала теж прослоите лушпинням. Примніть її так, щоб лушпиння покривала сало і вся була залита водою. При необхідності додайте трохи води і підсолити. Доведіть воду з салом і лушпинням до кипіння, варіть 10-12 хвилин, зніміть з вогню, укутайте каструлю і тримайте при кімнатній температурі 12 годин. Потім вийміть сало з лушпиння, нашпигуйте часником, натерти перцем. Можна приправити лаврушкой, гвоздикою. Загорніть в харчову плівку і залиште на добу в холодильнику. Потім перекладіть в морозилку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |