Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити рулетики з маринованих баклажанів?
Корисна і ситна закуска, в якій мінімум калорій. Баклажани не потрібно попередньо обсмажувати - вони маринуються сирими.
Що знадобиться для приготування
Один - два баклажана
50 мл рослинного масла
Три - чотири столові ложки соєвого соусу
Вісім - десять часточок часнику
Два великих помідора
Один солодкий болгарський перець
Пучок петрушки
Невелика цибулина
Приготування

Для приготування цієї страви ідеально підійдуть тонкі, довгі баклажани, бажано великі. Їх потрібно нарізати вздовж, скибочками завтовшки 5 - 6 мм
Для маринаду змішати в мисочці соєвий соус і рослинне масло, додати пропущений через прес часник і добре перемішати. Можна додати дві - три столові ложки звичайної води. Обов'язково спробуйте маринад - він повинен бути помірно солоним.
Умочіть кожну скибочку баклажана з двох сторін в маринад і залишити на півгодини маринуватися.
Поки баклажани маринуються дрібними кубиками нарізати всі овочі і дрібно порубаєте зелень. Якщо потрібно - трохи присолите.
Дістаньте скибочку баклажана, викладіть на нього овочеву начинку, добре утрамбуйте і поверніть рулетик. Закріпіть зубочисткою або шпажкою.
Подавати закуску можна з хлібом з хлібом або з зерновими хлібцями. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: маринад, баклажани
Як глінтвейн готується з апельсинами?
Як приготувати хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану?
Курча з баклажанами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: