Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити рафаэлки з чорносливу?
З чорносливу і улюблених горішків можна зробити смачні саморобні цукерки з цікавим кислуватим присмаком. Ніжні, запашні і на відміну від магазинних цукерок дуже корисні. Що знадобиться для приготування 300 грам чорносливу без кісточок 100 грам будь-яких горішків (в оригінальному рецепті - кешью) Дві столові ложки будь-якого лікеру (за рецептом додається вершковий) 30 грам білої кокосової стружки Пакетик ванільного цукру Приготування Чорнослив промиваємо під проточною водою, заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на десять. Воду зливаємо, обсушуємо чорнослив і подрібнюємо в блендері до пюреобразного стану. Якщо немає блендера, прокрутити чорнослив два - три рази через м'ясорубку. Горіхи підсушуємо на сухій сковорідці і трохи обсмажуємо. Можна подрібнити в блендері (до стану великої крихти) або порубати ножем. З'єднуємо чорнослив і горіхи, додаємо ванільний цукор, лікер, добре перемішуємо масу. В тарілку насипаємо кокосову стружку. Робимо з підготовленої маси невеликі кульки, обвалюємо в стружці і прибираємо цукерки в холодильник. Вони повинні добре охолонути. Подавати охолодженими. Із зазначеної кількості продуктів виходить близько тридцяти цукерочок. В серединку можна заховати горішок щоб було зовсім схоже на справжні рафаелло. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |