Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити йогуртовий соус з огірками?
Соус з йогурту і свіжого огірка з зеленню та спеціями подають до овочів, риби або просто їдять намазуючи на хліб. Жарким літом він легко перетворюється в освіжаючий корисний супчик - для цього всього треба додати в соус мінеральної води. Що знадобиться для приготування 500 мл густого натурального йогурту Два свіжих огірка Чайна ложка сушеної м'яти або невеликий пучок свіжої м'яти Столова ложка оливкової олії Половина чайної ложки меленого чорного перцю Сіль за смаком Можна додати в соус часник, перуки або червоний мелений перець - за бажанням Приготування Огірки вимийте, якщо це тепличні овочі, обов'язково зріжте шкірку, грунтові огірки чистити не треба. Огірки розріжте на половинки, потім кожну ще раз розріжте на тонкі довгі смужки і наріжте невеликими кубиками. В мисочку вилийте йогурт, змішайте з огірками і свіжою м'ятою (її потрібно нарізати дрібно), посоліть і поперчіть за смаком. Влийте оливкове масло, посипте червоним перцем і акуратно перемішайте. Подавайте охолодженим. Якщо готуєте суп, то обов'язково додайте свіжий кріп, а густоту супу регулюйте самостійно - вона залежить від кількості доданої мінеральної води. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |