Така смачна і ніжна за своєю консистенцією і смаком закуска особливо примітна тим, що для її приготування в якості одного з інгредієнтів використовується яблуко, що і надає страві оригінальність і вишуканість смаку, роблячи таке, здавалося б, просте і звичне блюдо, як паштет з печінки ніж-то незвичайним. Паштет і на вигляд, і на смак виходить цікавим і дуже апетитним! Щоб приготувати такий смачний і ароматний яблучно-печінковий паштет вам будуть потрібні наступні складові: приблизно п'ять індичих печінок, одна невелика головка ріпчастої цибулі, два курячих яйця, два-три зубчики часнику, одне зелене яблуко середнього розміру (кислувате), дві столові ложки коньяку, близько 180-200 грамів вершкового масла, сіль та інші спеції за смаком, а крім цього свіжа зелень петрушки для прикраси готового страви.
Ріпчасту цибулину слід очистити від лушпиння і дрібно нарізати, після чого в сковорідці розтопити четверту частину усього вказаного в рецепті кількості вершкового масла і обсмажити на ньому цибулю до легкого золотавості, а потім на сковороду до цибулі додати нарізану печінку, дрібно нарізаний часник і очищене від шкірки і серцевини і порізане невеликими скибочками яблуко. Смажити все це до готовності печінки. Курячі яйця зварити круто. Викласти в чашу блендера смажену і ще гарячу печінку з усім іншим вмістом сковороди, туди ж покласти очищені варені яйця, решту вершкове масло, влити коньяк і перемішати до повної однорідності. Посолити і приправити масу за смаком, перекласти у відповідну форму і прибрати на деякий час в холодильник. Подавати паштет виклавши його з форми на плоске блюдо і прикрасивши свіжою зеленню.