Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити гарбузову ікру?
Ікру можна робити зі свіжої або замороженої гарбуза. Різниці в смаку немає ніякої, виходить смачно. Що знадобиться для приготування 300 грам м'якоті гарбуза Дві морквини Одна цибулина Один солодкий болгарський перець Банку рубаних томатів або шість свіжих помідор Щіпка перцю чилі або дві столові ложки солодкого соусу чілі Чорний мелений перець, сіль, спеції, часник і зелень - все за смаком Приготування Гарбуз (вага вказаний чистий, без шкірки і насіння) нарізати кубиками, обсмажити в рослинній олії до готовності. Перекласти на тарілку. На крупній тертці натерти моркву і прижарить в олії до напівготовності. До моркви додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець і на середньому вогні тушкувати хвилин п'ять. Потім покласти нарізані шматочками помідори, подрібнений часник, поперчити, посолити, приправити спеціями (або додати соус чилі). Тушкувати поки рідина не випарується на третину. Покласти до овочів готову гарбуз, обережно перемішати і зняти з вогню. Посипати зеленню, остудити і розкласти по банках. Зберігати ікру в холодильнику. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |