Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити домашню піцу?
Домашня піца робиться з продуктів які залишаються після приготування святкових салатів і страв - шматочків будь ковбаски і сиру, солоних або маринованих огірків і грибів, м'ясного фаршу. Зазвичай залишається всього потроху і цей рецепт дає можливість всі продукти пустити в справу. Що потрібно для тесту Три склянки борошна Склянку води (молока, сироватки) Одне яйце Одна - дві столові ложки цукру Дві столових ложки рослинного масла Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Половина чайної ложки солі начинки - будь-яка ковбаса і сир, м'ясний фарш (сирої), майонез, кетчуп, свіжі помідори, солоні гриби, огірки. Приготування В молоко (воду, сироватку) додаємо сіль і цукор, гашену соду, яйце, масло, все перемішуємо. Всипаємо просіяне борошно, вимішуємо м'яке однорідне тісто і залишаємо його на півгодини (накрити рушником або покласти в каструлю і накрити кришкою. З цієї кількості тіста вийде дві великі піци з тонкою основою. Готуємо начинку. Ріжемо соломкою огірки, ковбасу. Сир натираємо на середній тертці. Помідори ріжемо кружальцями, гриби ріжемо довільно. Готове тісто ділимо на дві частини і тонко розкочуємо. Перекладаємо на змащений маслом деко. Змащуємо поверхню майонезом або кетчупом. Від сирого фаршу відриваємо маленькі шматочки, робимо з них кульки і розкладаємо на тесті. Потім у довільному порядку додаємо інші інгредієнти. Зверху розкладаємо помідори, засипаємо тертим сиром і змащуємо майонезом. Ставимо в гарячу духовку, випікаємо на середньому вогні до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |