Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити домашню піцу?
Домашня піца робиться з продуктів які залишаються після приготування святкових салатів і страв - шматочків будь ковбаски і сиру, солоних або маринованих огірків і грибів, м'ясного фаршу. Зазвичай залишається всього потроху і цей рецепт дає можливість всі продукти пустити в справу.
Що потрібно для тесту
Три склянки борошна
Склянку води (молока, сироватки)
Одне яйце
Одна - дві столові ложки цукру
Дві столових ложки рослинного масла
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Половина чайної ложки солі

начинки - будь-яка ковбаса і сир, м'ясний фарш (сирої), майонез, кетчуп, свіжі помідори, солоні гриби, огірки.
Приготування

В молоко (воду, сироватку) додаємо сіль і цукор, гашену соду, яйце, масло, все перемішуємо. Всипаємо просіяне борошно, вимішуємо м'яке однорідне тісто і залишаємо його на півгодини (накрити рушником або покласти в каструлю і накрити кришкою. З цієї кількості тіста вийде дві великі піци з тонкою основою.

Готуємо начинку. Ріжемо соломкою огірки, ковбасу. Сир натираємо на середній тертці. Помідори ріжемо кружальцями, гриби ріжемо довільно.

Готове тісто ділимо на дві частини і тонко розкочуємо. Перекладаємо на змащений маслом деко. Змащуємо поверхню майонезом або кетчупом. Від сирого фаршу відриваємо маленькі шматочки, робимо з них кульки і розкладаємо на тесті. Потім у довільному порядку додаємо інші інгредієнти. Зверху розкладаємо помідори, засипаємо тертим сиром і змащуємо майонезом. Ставимо в гарячу духовку, випікаємо на середньому вогні до готовності.
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, ріжемо
Як швидко приготувати пиріжки на один укус
Сирне печиво
Масло із зеленню
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: