Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити бананове пюре з вершками і медом?
Пропоную рецепт ніжного, повітряного десерту. Готувати його можна в різних варіантах, додаючи до бананів інші фрукти. Вершки не обов'язково використовувати високої жирності, особливо влітку, можна взяти молочні продукти з невисоким відсотком жирності. Що знадобиться для приготування 150 мл натурального йогурту без фруктових добавок Одна - дві столові ложки меду 100 мл вершків 30% жирності (можна брати вершки меншої жирності) Чотири великих банана Мелений мигдаль - за смаком Лимонний сік - за смаком Приготування Банани дрібно нарізати, блендером пюрировать. Влити йогурт, додати мед і ще раз добре збити. Додати за смаком лимонний сік, розмішати. В окремому посуді міксером на високій швидкості збити вершки. Збивати потрібно до тих пір, поки вершки не стануть пишними, повітряними. Обережно додати частину збитих вершків до йогуртовій суміші, розмішати. Розлити напій по келихах або по креманкам, зверху викласти вершки, посипати подрібненими мигдальними горішками (можна посипати тертим шоколадом або какао). Крім натурального йогурту для приготування напою підійдуть і йогурти з додаванням фруктів, але потрібно вибирати так щоб смак йогурту і натуральних фруктів поєднувався. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |