Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти свинячі реберця?
Реберця обсмажуються і запікаються в дуже смачне соусі з додаванням чорносливу, часничку, томату.
Що знадобиться для приготування

Кілограм свинячих реберець
Дві великі цибулини
Шість штук чорносливу
Рослинна олія

Для соусу

100 грам томатного соусу або кетчупа
100 грам майонезу
Дві часточки часнику
Пучок свіжої петрушки або ложка сушеної петрушки
Сіль і чорний перець, спеції - все за смаком

Приготування

Соус. беремо майонез і томатний соус (кетчуп) в однакових кількостях, додаємо сіль і спеції, приправи. Дрібно рубаємо зелень петрушки, часник нарізаємо скибочками. Додаємо в соус. Якщо немає свіжої петрушки - додайте сушену. Добре перемішуємо, ставимо в холодильник. Соус повинен бути холодним.
Реберця рубаємо невеликими шматочками, сантиметрів на десять. Присипаємо сіллю і перцем, обсмажуємо на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Дістаємо соус з холодильника, перекладаємо в нього реберця. У тому ж маслі, де смажилися ребра, обсмажуємо нарізану кільцями цибулю.
Форму для запікання змащуємо маслом. викладаємо реберця по одному, намагаючись укласти їх щільно. Зверху кладемо смажену цибулю, нарізану шматочками чорнослив і поливаємо залишками соусу. Ставимо в духовку з температурою 200 градусів, через 20 хвилин знижуємо її до 170 градусів і запікаємо ще 20 хвилин. Готові реберця подаємо з будь-яким гарніром.
Категория: Рецепти |
| Теги: реберця, соус
Як зробити полуничне варення з пряною гірчинкою?
Як приготувати котлети з рибних консервів?
Як готуються запечені банани з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: