Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти свинячі реберця?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм свинячих реберець Дві великі цибулини Шість штук чорносливу Рослинна олія Для соусу 100 грам томатного соусу або кетчупа 100 грам майонезу Дві часточки часнику Пучок свіжої петрушки або ложка сушеної петрушки Сіль і чорний перець, спеції - все за смаком Приготування Соус. беремо майонез і томатний соус (кетчуп) в однакових кількостях, додаємо сіль і спеції, приправи. Дрібно рубаємо зелень петрушки, часник нарізаємо скибочками. Додаємо в соус. Якщо немає свіжої петрушки - додайте сушену. Добре перемішуємо, ставимо в холодильник. Соус повинен бути холодним. Реберця рубаємо невеликими шматочками, сантиметрів на десять. Присипаємо сіллю і перцем, обсмажуємо на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Дістаємо соус з холодильника, перекладаємо в нього реберця. У тому ж маслі, де смажилися ребра, обсмажуємо нарізану кільцями цибулю. Форму для запікання змащуємо маслом. викладаємо реберця по одному, намагаючись укласти їх щільно. Зверху кладемо смажену цибулю, нарізану шматочками чорнослив і поливаємо залишками соусу. Ставимо в духовку з температурою 200 градусів, через 20 хвилин знижуємо її до 170 градусів і запікаємо ще 20 хвилин. Готові реберця подаємо з будь-яким гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |