Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти картоплю з розмарином?
Картопля спочатку відварюється в курячому бульйоні або воді і потім запікається на сковорідці. Смачно і незвично. Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі (20-25 штук невеликих картоплин) 450 мл курячого бульйону або води Дві столових ложки рослинного масла Столова ложка вершкового масла Столова ложка крупної солі (якщо бульйон солоний, то менше) Дрібно нарізану цибулю Гілочка розмарину або сушений розмарин Приготування Картоплю чистити не потрібно, досить добре вимити, викласти на тефлонову сковорідку так, щоб між картоплинами залишалося відстань. Влити бульйон, щоб він майже повністю покрив картоплю, додати сіль, розмарин, обидва виду масла. Довести до кипіння, зробити вогонь середнім, нещільно прикрити сковорідку кришкою. Варити приблизно 20 хвилин до готовності картоплі. Бульйон, який залишиться, повинен покривати картоплю майже наполовину. Потім зняти сковорідку з вогню. Кожну картоплину злегка придавити склянкою так, щоб картоплина тріснула. Поставити на вогонь і варити без кришки, поки рідина не випарується. Картопля має злегка підсмажитися. Тоді його перевернути і підрум'янити з іншого боку. Подавати гарячим, посипавши зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |