Як спекти рулет з волоськими горіхами і сухофруктами?
>Смачний і легкий у приготуванні рулет. Список продуктів: склянку теплої води, шістсот грамів борошна, 15 г дріжджів, пів чайної ложки солі, одна ст. ложка кориці, рослинне масло, дві стіл. ложки цукру, 1/3 склянки міцного солодкого чаю. Для начинки: по 10 штучок кураги і чорносливу, півсклянки чищених волоських горішків, третя частина склянки родзинок, півсклянки густого джему, дві столів. ложки крохмалю.
Процес приготування:
На один стаканчик води додаємо 3 стіл. ложки цукру і готуємо сироп. В сиропі варимо курагу і чорнослив. Відкидаємо сухофрукти на друшляк, потім дрібно рубаємо. Ізюм ошпарюємо окропом і сушимо рушником з паперу. Рубаємо волоські горіхи, змішуємо їх з сухофруктами і родзинками. Додаємо крохмаль, джем і перемішуємо. В 1/2 склянки підігрітою солодкої води розводимо дріжджі. Коли вони дадуть піну, з'єднуємо їх з борошном, сіллю. Замішуємо тісто і залишаємо його підніматися. Коли тісто підійде, обминаємо його і так робимо кілька разів. Розкачуємо тісто в пласт, викладаємо начинку, присипаємо її борошном і згортаємо рулет. На змащене деко кладемо рулет, змащуємо його солодким чаєм і посипаємо сумішшю кориці і цукру. Печемо 25 хв при 200 градусах.