Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти пряниковий пиріг?
Пиріг дуже простий у приготуванні, впорається з ним навіть новачок в кулінарії. Виходить розсипчастим, м'яким, пухнастим і дуже ароматним з приємним запахом прянощів.
Необхідні продукти

Два яйця
100 грам маргарину
Півсклянки меду
Півсклянки цукру
Одне яблуко
Дві з половиною склянки борошна
Неповний склянку молока (приблизно 2/3)
Пакетик розпушувача (10 грам)
По дрібці солі і меленої гвоздики
По 1,5 чайних ложки кориці та імбиру

Для присипки

50 грам маргарину
1/3 склянки борошна
¼ склянки цукру
По пів чайної ложки імбиру і кориці
Приготування

Розтопити маргарин, остудити до кімнатної температури. Яйця розтерти з цукром, додати маргарин, мед, молоко, прянощі, сіль, розпушувач. Яблуко натерти на дрібній тертці і додати до прянощів. Все добре перемішати. Поступово додавати в масу просіяне борошно і відразу ж розмішувати. Тісто має вийти не дуже густе і без грудочок. Форму змастити рослинним маслом і вилити тісто.

Приготувати посипання. Змішати борошно з прянощами і цукром. Охолоджений маргарин натерти на тертці, руками суміш перетерти в крихту. Посипати зверху пиріг. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно годину. Для впевненості перевірити готовність пирога дерев'яною шпажкою - якщо суха, пиріг готовий.
Категория: Рецепти |
| Теги: маргарин, пиріг
5 секретів смачного шуби.
Як готуються деруни з грибами?
Як готується смачний молочний коктейль?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: