Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти пиріг з ягодами?
Для цього пирога краще брати кисленькі ягоди, тоді в поєднанні з цукровою пудрою, якій посипається начинка, і м'яким, ніжним тістом пиріг вийде неймовірно смачним.
Що знадобиться для тіста
Два яйця
Склянку сметани
Неповний стакан цукру (приблизно ¾)
Три - три з половиною склянки борошна
200 грам вершкового масла

Для начинки

Півтори - дві склянки ягід
П'ять столових ложок цукру
Дві столові ложки крохмалю
Цукрова пудра для посипання

Приготування

Розтираємо цукор з м'яким вершковим маслом, додаємо по одному яйця також продовжуючи збивати масу. Кладемо сметану, добре перемішуємо, починаємо потроху підсипати муку. Має вийти м'яке, еластичне тісто. Ділимо його на дві частини, одна - для денця повинна бути приблизно в два рази більше тієї, що піде на прикрасу верху.
Розкачуємо більшу част і викладаємо у форму з бортиками. Рівним шаром кладемо ягоди, посипаємо цукром і крохмалем. З решти тіста робимо ґрати, прикрашаємо пиріг. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 35 - 40 хвилин. Даємо пирогу охолонути, посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: цукровою, пиріг
Як спекти лотаринзький пиріг?
Мова під винним соусом
20 рецептів смачних салатів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: