Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти імбирне печиво?
Ароматне печиво з насиченим пряним смаком може зберігатися тижнями не втрачаючи своїх чудових смакових якостей. Виходить його дуже багато, можна сміливо робити половинну порцію якщо не плануєте робити запаси. Що знадобиться для приготування Три чверті склянки меду Півтори склянки цукру 250 грам вершкового масла Три яйця Шість склянок борошна Дві чайних ложки соди Дві чайних ложки меленої гвоздики Дві чайних ложки кориці Чайна ложка імбиру (свіжого натертого або половина чайної ложки порошку) Приготування Мед нагріти на водяній бані, додати всі спеції і вершкове масло. Коли масло розтане, зняти з вогню і остудити. Яйця збити з цукром, додати до меду, покласти соду. Борошно просіяти, поступово додавати в тісто і відразу ж вимішувати. Готове тісто загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на кілька годин (краще на ніч або залишити на добу). Обробляти печиво просто. Розкатуєте пласт тіста товщиною 2 - 3 мм, формочками вирізати печиво і укладаєте на деко застелений пекарської папером. Випікається печиво швидко, при температурі 190 градусів достатньо 7 - 10 хвилин. Якщо хочете, щоб печиво було розсипчастим, розкачайте пласт товстіший, приблизно в півсантиметра товщиною. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |