Забавное назва цього блюда, чи не правда? Не лякайтеся, готується воно зовсім не жаби. Особливо вразливим товаришам назву можна і не повідомляти :) На чотири порції нам знадобиться: півкілограма свинячих ковбасок, три столові ложки смальцю або рослинного масла.
Тісто для йоркширського пудингу: сто двадцять п'ять грамів борошна, два яйця, сіль і триста мілілітрів молока.
Приготуємо тісто для йоркширського пудингу. Змішайте борошно з великою дрібкою солі і двічі просіяти через сито в миску. Посередині гірки борошна зробіть колодязь, вбийте в нього яйце і налийте трохи молока. Розмішайте молоко і борошно повільними рухами від центру. Потім поступово додайте решту молока, розтираючи тісто так, щоб не було грудок.
Наколіть оболонки ковбасок і покладіть їх у киплячу воду на п'ять хвилин. Розігрійте духовку до двохсот двадцяти градусів. Покладіть сало на сковорідку, поставте в духовку і стежте за тим, щоб воно не пригоріло.
Розігріте сало вийміть з духовки. Налийте частина тесту на сковороду і покладіть на нього ковбаски. Залийте їх рештою тіста і поставте в духовку на тридцять-сорок хвилин.