Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з млинців?
Автор цього оригінального і нескладного приготування десерту чудовий угорський кулінар і ресторатор Карой Гундель. Для приготування млинців нам знадобиться Чотири яйця Дві склянки молока Дві склянки води 400 грам борошна Вісім столових ложок рослинного масла Чайна ложка соди Столова ложка лимонного соку Чотири столові ложки цукру Для заливки П'ять яєць Дві склянки молока (або стакан молока і склянку вершків) 200 грам цукру Склянку родзинок Склянка подрібнених волоських горіхів Приготування двадцять Спекти млинці. Можна слідувати наведеним рецептом для млинців або приготувати їх за власним рецептом. Скласти млинці один на один по чотири штуки і згорнути рулетом. Кінці обрізати, а трубочки розрізати на кілька частин. Рекомендується нарізати їх такої довжини щоб коли поставите вертикально вони не доходили до краю форми приблизно два сантиметри. Заповнити млинцями всю форму (їх ставити не дуже щільно один до одного). Готуємо заливку. Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо жовтки і 100 г цукру, додаємо молоко, родзинки, горіхи (у рецепті ще додається 150 грам масла, але вийде дуже жирно). Все добре перемішати, покласти в суміш обрізки млинчиків (їх нарізати тонкою локшиною). Заливку вилити на млинці. Запікати на середньому вогні близько двадцяти хвилин. Поки запікаються млинці, білки збити з 100 грамами цукру в щільну піну. Дістати форму з млинцями і викласти зверху білкову масу. Знову поставити в духовку, запікати до легкого підрум'янення. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |