Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку з млинців?
Автор цього оригінального і нескладного приготування десерту чудовий угорський кулінар і ресторатор Карой Гундель.
Для приготування млинців нам знадобиться
Чотири яйця
Дві склянки молока
Дві склянки води
400 грам борошна
Вісім столових ложок рослинного масла
Чайна ложка соди
Столова ложка лимонного соку
Чотири столові ложки цукру

Для заливки

П'ять яєць
Дві склянки молока (або стакан молока і склянку вершків)
200 грам цукру
Склянку родзинок
Склянка подрібнених волоських горіхів
Приготування

двадцять Спекти млинці. Можна слідувати наведеним рецептом для млинців або приготувати їх за власним рецептом. Скласти млинці один на один по чотири штуки і згорнути рулетом. Кінці обрізати, а трубочки розрізати на кілька частин. Рекомендується нарізати їх такої довжини щоб коли поставите вертикально вони не доходили до краю форми приблизно два сантиметри. Заповнити млинцями всю форму (їх ставити не дуже щільно один до одного).

Готуємо заливку. Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо жовтки і 100 г цукру, додаємо молоко, родзинки, горіхи (у рецепті ще додається 150 грам масла, але вийде дуже жирно). Все добре перемішати, покласти в суміш обрізки млинчиків (їх нарізати тонкою локшиною). Заливку вилити на млинці. Запікати на середньому вогні близько двадцяти хвилин. Поки запікаються млинці, білки збити з 100 грамами цукру в щільну піну. Дістати форму з млинцями і викласти зверху білкову масу. Знову поставити в духовку, запікати до легкого підрум'янення.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: млинці, млинців
Домашня ряжанка
Вівсяне печиво з яблуками
Як смачно приготувати ніжну свинячу печінку з солоними огірочками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: