Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з локшини з сиром?
Запіканку з вермішелі можна робити як солодку, так і несолодке. Кому як подобається. Дуже цікавий смак буде у запіканки, якщо перед тим, як варити вермішель, її підсушити і злегка підрум'янити на сухій сковорідці. Що знадобиться для приготування 100 грам сухих макаронних виробів (вермішель або інша дрібна паста) 200 грам сиру або солодкої сирної маси Одне яйце 50 - 70 грам жирної сметани Ванільний цукор (для солодкого варіанти) Сіль або цукор за смаком Родзинки або інші сухофрукти за бажанням Трохи масла для змащування форми Приготування Вермішель відварити в підсоленої воді, але не переварювати. Нехай краще вона залишиться злегка твердуватою, «аль-денте». Промити під холодною проточною водою. В окремому посуді розтерти сир до однорідної маси. Змішати його зі збитим яйцем, сметаною, додати сіль або цукор за смаком, в солодку запіканку можна додати розпарені родзинки або шматочки кураги, чорносливу. Форму змастити маслом, викласти макарони з сиром, розрівняти і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати приблизно півгодини. Подавати таку запіканку краще постигла, зі сметаною. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |