Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку з локшини з сиром?
Запіканку з вермішелі можна робити як солодку, так і несолодке. Кому як подобається. Дуже цікавий смак буде у запіканки, якщо перед тим, як варити вермішель, її підсушити і злегка підрум'янити на сухій сковорідці.
Що знадобиться для приготування
100 грам сухих макаронних виробів (вермішель або інша дрібна паста)
200 грам сиру або солодкої сирної маси
Одне яйце
50 - 70 грам жирної сметани
Ванільний цукор (для солодкого варіанти)
Сіль або цукор за смаком
Родзинки або інші сухофрукти за бажанням
Трохи масла для змащування форми

Приготування

Вермішель відварити в підсоленої воді, але не переварювати. Нехай краще вона залишиться злегка твердуватою, «аль-денте». Промити під холодною проточною водою.
В окремому посуді розтерти сир до однорідної маси. Змішати його зі збитим яйцем, сметаною, додати сіль або цукор за смаком, в солодку запіканку можна додати розпарені родзинки або шматочки кураги, чорносливу.
Форму змастити маслом, викласти макарони з сиром, розрівняти і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати приблизно півгодини.
Подавати таку запіканку краще постигла, зі сметаною.
Категория: Рецепти |
| Теги: запіканку, цукор
Сирки в шоколадній глазурі
Як приготувати картопляні кульки для гарнірів?
Як приготує романтичний сніданок?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: