Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запечені тефтелі на ананасі?
Хочете здивувати гостей екзотичною стравою? М'ясні тюфтельки, запечені на колечках кисло - солодкого ананаса, обов'язково справлять ефект - вони і виглядають незвично і гарантують несподіване смакове поєднання.
Необхідні продукти

Банка консервованого ананаса (кільцями)
500 грам м'ясного фаршу
Два зубчики часнику
Одне яйце
Одна цибулина
Два - три скибочки білого хліба
Одне кисло - солодке яблуко
Пучок петрушки
Сіль, спеції і приправи за смаком
Рослинна олія
Приготування

Цибулину дрібно нарізати, обсмажити в маслі до прозорості. Скибочки хліба розмочити в молоці, злегка віджати. Дрібно порубати петрушку. Яблуко очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці. Змішати фарш з яйцем, хлібом, цибулею, яблуком, зеленню, подрібненим часником, посолити і поперчити, додати приправи. Добре вимішати.

Кружечки ананаса дістати з банки, обсушити рушником. Змастити деко олією, розкласти кільця ананаса, в серединку кожного покласти невелику тефтельку. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 20 - 25 хвилин до готовності тефтелькою. Щоб вони не підгоріли, на початку запікання хвилин на 10 деко прикрити фольгою. В якості соусу чудово підійде натуральний йогурт або готовий соус чилі (солодкий).
Категория: Рецепти |
| Теги: приправи, ананаса
Розсольник по-купецькому
Салат "Біла береза" рецепт
Як готуються м'ясні кекси з сирно-яєчної начинкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: