Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запечені тефтелі на ананасі?
![]() Необхідні продукти Банка консервованого ананаса (кільцями) 500 грам м'ясного фаршу Два зубчики часнику Одне яйце Одна цибулина Два - три скибочки білого хліба Одне кисло - солодке яблуко Пучок петрушки Сіль, спеції і приправи за смаком Рослинна олія Приготування Цибулину дрібно нарізати, обсмажити в маслі до прозорості. Скибочки хліба розмочити в молоці, злегка віджати. Дрібно порубати петрушку. Яблуко очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці. Змішати фарш з яйцем, хлібом, цибулею, яблуком, зеленню, подрібненим часником, посолити і поперчити, додати приправи. Добре вимішати. Кружечки ананаса дістати з банки, обсушити рушником. Змастити деко олією, розкласти кільця ананаса, в серединку кожного покласти невелику тефтельку. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 20 - 25 хвилин до готовності тефтелькою. Щоб вони не підгоріли, на початку запікання хвилин на 10 деко прикрити фольгою. В якості соусу чудово підійде натуральний йогурт або готовий соус чилі (солодкий). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |