Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочний салат з оселедця?
На будь-якому столі такий салатик піде одним з перших. Нічого особливого в ньому немає, продукти найулюбленіші - оселедчик і варена картопля, але тим не менше по популярності він залишить позаду багато салати з делікатесних продуктів. Заправка робиться з гірчиці і майонезу. Що знадобиться для приготування Одна оселедчик П'ять - шість варених картоплин (можна більше) Пучок зеленого листового салату або качанний салат Одна цибулина (краще фіолетова) 50 грам насіння Пучок зелені для прикраси (не обов'язково) Майонез і гірчиця для заправки Приготування Картоплю відварюємо в мундирах. Краще відварити на пару - тоді вона вийде менш водянистою і не так розвариться. Оселедець обробляємо на філе, нарізаємо невеликими кубиками. Охолоджену картоплю очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками. Дуже важливо щоб картопля охолола до кімнатної температури - якщо її додати в салат гарячої, смак його помітно погіршиться. Дрібно ріжемо цибулю і шаткуємо листя салату. Змішуємо всі продукти, можна додати трохи насіння. Майонез і гірчицю змішуємо в бажаних пропорціях (як орієнтир - чотири столові ложки майонезу і чайна ложка готової гірчиці), заправляємо салат. Посипаємо салат насінням і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |