Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закусочні рулетики зі стручковою квасолею?
Смачна, ефектна, красива закуска дуже швидкого приготування. Квасоля знадобиться заморожена, влітку звичайно краще готувати зі свіжої.
Необхідні продукти (пропорції і кількість довільні)

Стручкова квасоля (свіжа або заморожена)
Тонко нарізані скибочки бекону або шинки (сирокопченої)
Трохи рослинного масла

Приготування

Доводимо воду до кипіння, підсолюємо за смаком. Якщо берете свіжу квасолю, то її треба промити під проточною водою, обрізати носики і хвостики, а самі стручки нарізати однаковими по довжині шматочками приблизно по 6 - 8 див. квасолю Кидаємо в киплячу воду, через дві - три хвилини воду зливаємо (квасоля повинна залишатися тверденькой), відкидаємо квасолю на друшляк. Даємо стекти воді.
Розкладаємо смужки бекону або шинки. На кожну кладемо по 4-5 стручків квасолі, загортаємо рулетиком.
Сковороду змащуємо олією, викладаємо невелику партію рулетиків і злегка обсмажуємо. Сильно смажити не потрібно, тільки трохи підрум'янити бекон.
Закуску можна подавати як самостійне блюдо або як доповнення до гарніру.
Категория: Рецепти |
| Теги: квасолю, воду
Як приготувати корисний, легкий і смачний сніданок
Як приготувати кислий салат?
Салат на швидку руку "Рандеву"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: