Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочні пиріжки з ковбасою і сиром?
![]() Що знадобиться для приготування тіста Три склянки борошна 200 грам вершкового масла або маргарину Чайна ложка розпушувача Дві столові ложки сметани Одне яйце в тісто + для змащування Чайна ложка солі Для начинки 150 - 200 г напівкопченої ковбаси або шинки 100 грам твердого сиру Один плавлений сирок Їдальня ложка борошна Спеції за смаком Для верху - майонез, тертий сир Приготування Для тіста змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. Нарізати на борошно масло або маргарин невеликими шматочками. Розтерти в крихту. Зробити поглиблення, вбити одне яйце, покласти сметану і швидко замісити тісто. Скачати його в кулю, покласти в пакет і прибрати хвилин на сорок в холодильник. Для начинки дрібно нарізати ковбасу або шинку. Натерти сир. Змішати, посипати борошном, спеціями, ще раз перемішати. Розкачати тісто в пласт товщиною 3 мм, вирізати кружечки діаметром 10 - 12 см, змастити яйцем, покласти в поглиблення у формі для мафінів. Покласти по одній - дві ложки начинки, зверху змастити майонезом, посипати тертим сиром. Із залишків тіста вирізати кружечки, в середині зробити отвір і накрити начинку. Змастити яйцем, випікати на середньому вогні до рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |