Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закусочні пиріжки з ковбасою і сиром?
Пиріжки універсальні - для сніданку, і як закуска, і для перекусу на роботу. Можна брати їх з собою в дорогу або на пікнік - теж дуже зручно. В якості начинки можна використовувати і смажені гриби і куряче м'ясо, або зробити найпростішу - з ковбаси і сиру.
Що знадобиться для приготування тіста

Три склянки борошна
200 грам вершкового масла або маргарину
Чайна ложка розпушувача
Дві столові ложки сметани
Одне яйце в тісто + для змащування
Чайна ложка солі

Для начинки

150 - 200 г напівкопченої ковбаси або шинки
100 грам твердого сиру
Один плавлений сирок
Їдальня ложка борошна
Спеції за смаком

Для верху - майонез, тертий сир

Приготування

Для тіста змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. Нарізати на борошно масло або маргарин невеликими шматочками. Розтерти в крихту. Зробити поглиблення, вбити одне яйце, покласти сметану і швидко замісити тісто. Скачати його в кулю, покласти в пакет і прибрати хвилин на сорок в холодильник.
Для начинки дрібно нарізати ковбасу або шинку. Натерти сир. Змішати, посипати борошном, спеціями, ще раз перемішати.
Розкачати тісто в пласт товщиною 3 мм, вирізати кружечки діаметром 10 - 12 см, змастити яйцем, покласти в поглиблення у формі для мафінів. Покласти по одній - дві ложки начинки, зверху змастити майонезом, посипати тертим сиром.
Із залишків тіста вирізати кружечки, в середині зробити отвір і накрити начинку. Змастити яйцем, випікати на середньому вогні до рум'яного кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, покласти
Салат з омлетом
Шоколадно-сирне печиво
Смачні рецепти розсольнику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: