Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закуску з кабачків «Анкл Бенс»?
Дуже смачний, гострий салат на зиму. Підійде і як гарнір до м'ясних страв, і як холодна закуска, і просто як намазки на бутерброди. При бажанні можна взяти кабачки і баклажани в рівній кількості або зробити закуску тільки з баклажанів. Але вона вийде більш гострою. Що знадобиться для приготування Три кілограми кабачків Два кілограми помідорів Головка часнику П'ять – шість солодких болгарських перців Одна – дві морквини Один гіркий стручковий перець Столова ложка солі з гіркою (за смаком, можна більше) Неповний стакан цукру (теж за смаком) Стакан рослинного масла для смаження овочів Чотири столові ложки оцту (9%) Приготування Закуску можна готувати двома способами. Перший спосіб. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, наріжте дрібними кубиками. Помідори пропустити через м'ясорубку. У казані нагріти олію, вилийте помідори, покладіть сіль і цукор. Через десять хвилин додайте кабачки, варіть ще десять хвилин. Покладіть в казан нарізану півкільцями, солодкий перець, варити десять хвилин. Потім додайте натерту на тертці моркву, влийте оцет, покладіть дрібно нарізаний часник і гіркий перець. Через десять хвилин розкладіть в простерилізовані банки, накрийте кришками і закатайте. Другий спосіб. Помідори, часник, моркву і гіркий перець прокрутіть через м'ясорубку. У казані нагріти олію, викладіть овочеву суміш, додайте сіль і цукор. Через 15 хвилин, додайте нарізані кубиками кабачки і болгарський перець. Варіть одну годину. В кінці влийте оцет і розкладіть по банках. Закатаю, укутайте в ковдру до повного охолодження. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |