Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закуску з кабачків «Анкл Бенс»?
Дуже смачний, гострий салат на зиму. Підійде і як гарнір до м'ясних страв, і як холодна закуска, і просто як намазки на бутерброди. При бажанні можна взяти кабачки і баклажани в рівній кількості або зробити закуску тільки з баклажанів. Але вона вийде більш гострою.
Що знадобиться для приготування

Три кілограми кабачків
Два кілограми помідорів
Головка часнику
П'ять – шість солодких болгарських перців
Одна – дві морквини
Один гіркий стручковий перець
Столова ложка солі з гіркою (за смаком, можна більше)
Неповний стакан цукру (теж за смаком)
Стакан рослинного масла для смаження овочів
Чотири столові ложки оцту (9%)

Приготування

Закуску можна готувати двома способами.

Перший спосіб. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, наріжте дрібними кубиками. Помідори пропустити через м'ясорубку. У казані нагріти олію, вилийте помідори, покладіть сіль і цукор. Через десять хвилин додайте кабачки, варіть ще десять хвилин. Покладіть в казан нарізану півкільцями, солодкий перець, варити десять хвилин. Потім додайте натерту на тертці моркву, влийте оцет, покладіть дрібно нарізаний часник і гіркий перець. Через десять хвилин розкладіть в простерилізовані банки, накрийте кришками і закатайте.

Другий спосіб. Помідори, часник, моркву і гіркий перець прокрутіть через м'ясорубку. У казані нагріти олію, викладіть овочеву суміш, додайте сіль і цукор. Через 15 хвилин, додайте нарізані кубиками кабачки і болгарський перець. Варіть одну годину. В кінці влийте оцет і розкладіть по банках. Закатаю, укутайте в ковдру до повного охолодження.
Категория: Рецепти |
| Теги: Десять, через
Пряні млинці з соусом з лисичок
Як приготувати швидкий і смачний сніданок
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: