Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закуску з баклажанів?
Це блюдо однаково добре і в повсякденному варіанті, без прикрас, і на святковий стіл, як яскрава закуска. Готувати його недовго і легко, єдине, на що потрібно звернути увагу - баклажани. Якщо ви готуєте з своїх овочів і впевнені в тому, що баклажани без гірчинки, можна відразу приступати до обсмажуванню. Покупні краще попередньо підготувати. Необхідні продукти Три - чотири середніх баклажана 150 грам майонезу Кілька зубчиків часнику Помідоркі черрі або невеликі помідори Рослинна олія Зелень петрушки Приготування Баклажани помити і нарізати уздовж скибочками, товщина приблизно в півсантиметра. Посипати крупною сіллю, скласти в друшляк і залишити хвилин на 15 щоб виділилася гіркоту. Потім промити під водою, обсушити на рушнику і можна починати готувати. У сковорідці розігріти рослинне масло. Обсмажити баклажани з двох боків до світло - золотистого кольору. Перекласти на паперовий рушник, зайвий жир повинен вбратися. Помідори нарізати невеликими скибочками або брусочками, часник - пластинками, у петрушки відірвати листочки. Скибочку баклажана змастити майонезом, покласти помідор, часник, петрушку і згорнути рулетом. Якщо закуска готується на святковий стіл, то на рулетик кладеться половинка помідора або ціла помидорка черрі і листочок базиліка або петрушки. Вся конструкція скріплюється за допомогою зубочистки або шпажки і викладається на блюдо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |