Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати вонтони з гострою начинкою зі свинини?
Необхідні продукти: півкілограма не занадто жирного свинячого фаршу;
п'ятдесят грамів соєвого соусу;
зубчик часничку;
половинка пучка селери (порубати);
одна чайн. ложечка імбиру;
півчайної ложечки кунжутного масла;
півчайної ложечки червоної пасти чилі (китайської);
чверть чайн. ложечки солі;
одна стіл. ложечка сухого шеррі;
два стебла цибулі;
червоний перчик;
одна стіл. ложка крохмалю (кукурудзяного);
готове тісто для вонтонів;
яєчний білок;

Часник пропускаємо через прес і змішати з рештою продуктами.На кожен листочок тесту для вонтонів викладаємо по одній чайн. ложечці начинки. Краї тіста змащуємо білком і робимо вузлик. Велике блюдо змащуємо маслом, викладаємо вонтони на блюдо і накриваємо харчовою плівкою, що б вони не висохли.
В пароварку наливаємо воду до верхнього рівня, прокладаємо дно каструльки фольгою, змащених жиром, і готуємо вонтони на пару, приблизно, двадцять-двадцять п'ять хвилин. Укладаємо вонтончики в пароварку так, щоб вони не торкалися один одного, інакше вонтони можуть злипнутися.
Готові вонтони подаємо гарячими з соєвим соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: чайн, вонтони
Як готується курка з бананом і ананасом?
Як готується салат з ківі, мандарином і куркою?
Що приготувати з гарбуза
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: