Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати вонтони з гострою начинкою зі свинини?
Необхідні продукти: півкілограма не занадто жирного свинячого фаршу; п'ятдесят грамів соєвого соусу; зубчик часничку; половинка пучка селери (порубати); одна чайн. ложечка імбиру; півчайної ложечки кунжутного масла; півчайної ложечки червоної пасти чилі (китайської); чверть чайн. ложечки солі; одна стіл. ложечка сухого шеррі; два стебла цибулі; червоний перчик; одна стіл. ложка крохмалю (кукурудзяного); готове тісто для вонтонів; яєчний білок; Часник пропускаємо через прес і змішати з рештою продуктами.На кожен листочок тесту для вонтонів викладаємо по одній чайн. ложечці начинки. Краї тіста змащуємо білком і робимо вузлик. Велике блюдо змащуємо маслом, викладаємо вонтони на блюдо і накриваємо харчовою плівкою, що б вони не висохли. В пароварку наливаємо воду до верхнього рівня, прокладаємо дно каструльки фольгою, змащених жиром, і готуємо вонтони на пару, приблизно, двадцять-двадцять п'ять хвилин. Укладаємо вонтончики в пароварку так, щоб вони не торкалися один одного, інакше вонтони можуть злипнутися. Готові вонтони подаємо гарячими з соєвим соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |