Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати вівсяні млинці?
Якщо немає вівсяної муки, але бажання приготувати вівсяні млинці дуже велике, то можна перемолоти в кавомолці вівсяні пластівці або в кухонному процесорі. Що знадобиться для приготування Стакан вівсяного борошна Склянку пшеничного борошна Дві склянки кефіру Одне яйце Три столові ложки цукру (за смаком) Щіпка солі Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Приблизно половина склянки молока Столова ложка рослинного масла в тісто + масло для смаження млинців Приготування Обидва види борошна змішати. У кефір вбити яйце, покласти сіль і цукор, збити все міксером. Потім всипати борошно і вимісити міксером однорідне тісто. Додати гашену соду, залишити хвилин на 10-15, щоб тісто трохи осіло і стало густішим. Потім додати ложку масла, розмішати і влити молоко до консистенції рідкої сметани. Тісто має легко виливатися з ложки, але не бути занадто рідким. У сковорідці розігріти трохи олії, налити тісто і на середньому вогні підрум'янити млинець. Обережно перевернути (млинці виходять пишними і досить ламкими) і підрум'янити з іншого боку. Подавати гарячими, зі сметаною або з піджаркою з бекону. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |