Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати виноградний торт з винної начинкою?
Цікавий тортик з незвичайною винної начинкою. Продукти:Бісквіт: дев'яносто грамів борошна; дев'яносто грамів крохмалю; сто вісімдесят грамів цукру; шість яєць; цедра половинки лимона; Начинка: сто п'ятдесят грамів виноградного соку; чотири стіл. ложечки крохмалю; 0.75 літра шампанського; двадцять грамів желатину; сто грамів цукру; триста грамів вершків; сік і цедра одного лимона; Просочення: шістдесят мілілітрів води; дві стіл. ложечки меду; коньяк або ром; Прикраса: темний і білий виноград; пакетик лимонного желе; Готуємо просочення, для цього з'єднуємо мед, коньяк і воду. Печемо бісквіт, розрізаємо його на 2 коржа і просочуємо їх. Доводимо до кипіння виноградний сік з цукром і, помішуючи, додаємо крохмаль. В холодній водичці замочуємо желатин. Теплий виноградний сік з цукром і крохмалем розводимо шампанським. Додаємо сік і цедру лимончика. Желатин виливаємо в каструльку і на вогні (маленькому) помішуємо до повного розчинення. Желатин не треба кип'ятити! Вводимо в крем желатин. Коли крем наполовину застигне, збиваємо вершки і акуратно додаємо їх в крем. 1-й корж кладемо на блюдо, викладаємо на нього половину крему, зверху кладемо 2-ой корж і мажемо його залишилися кремом. Відправляємо торт на чверть години в морозилку. Тим часом готуємо лимонне желе. Дістаємо торт, прикрашаємо його виноградом, зверху наносимо желе в три прийоми, після кожного ненадовго відправляючи торт в морозилку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |