Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати виноградний торт з винної начинкою?
Цікавий тортик з незвичайною винної начинкою. Продукти:Бісквіт:
дев'яносто грамів борошна;
дев'яносто грамів крохмалю;
сто вісімдесят грамів цукру;
шість яєць;
цедра половинки лимона;
Начинка:
сто п'ятдесят грамів виноградного соку;
чотири стіл. ложечки крохмалю;
0.75 літра шампанського;
двадцять грамів желатину;
сто грамів цукру;
триста грамів вершків;
сік і цедра одного лимона;
Просочення:
шістдесят мілілітрів води;
дві стіл. ложечки меду;
коньяк або ром;
Прикраса:
темний і білий виноград;
пакетик лимонного желе;

Готуємо просочення, для цього з'єднуємо мед, коньяк і воду. Печемо бісквіт, розрізаємо його на 2 коржа і просочуємо їх.

Доводимо до кипіння виноградний сік з цукром і, помішуючи, додаємо крохмаль. В холодній водичці замочуємо желатин. Теплий виноградний сік з цукром і крохмалем розводимо шампанським. Додаємо сік і цедру лимончика. Желатин виливаємо в каструльку і на вогні (маленькому) помішуємо до повного розчинення. Желатин не треба кип'ятити! Вводимо в крем желатин. Коли крем наполовину застигне, збиваємо вершки і акуратно додаємо їх в крем.
1-й корж кладемо на блюдо, викладаємо на нього половину крему, зверху кладемо 2-ой корж і мажемо його залишилися кремом. Відправляємо торт на чверть години в морозилку.
Тим часом готуємо лимонне желе. Дістаємо торт, прикрашаємо його виноградом, зверху наносимо желе в три прийоми, після кожного ненадовго відправляючи торт в морозилку.
Категория: Рецепти |
| Теги: Торт, желатин
Як готується омлет з грибами?
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Як готується м'ясна запіканка з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: