Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати винну коврижку?
Випічка на основі червоного вина дуже популярна в Італії. Присутність вина в тісті робить пироги, пряники та печиво повітряними, пухнастими і дуже ароматними. Що знадобиться для приготування 180 мл червоного вина 100 грам вершкового масла або маргарину 200 - 250 грам борошна 150 грам цукру Три яйця Три столові ложки меду Дві столові ложки какао Чайна ложка соди (погасити оцтом) Пакетик ванільного цукру Горіхи, цукати (якщо є) Приготування Відокремити білки від жовтків. У каструлю всипати 100 г цукру, додати жовтки, мед, масло або маргарин, ванільний цукор і поставити на водяну баню. Коли масло (маргарин) розтане, а суміш слід прогріється, влити вино і теж добре прогріти (до кипіння не доводити). Всипати соду (її не гасити!), суміш добре вимішати і через дві - три хвилини зняти з вогню. Остудити злегка і всипати борошно і какао. Борошна може знадобитися більше або менше, це потрібно дивитися по тісту. По консистенції воно повинно вийти як тісто на оладки. В окремому посуді збити білки і 50 грам цукру в щільну піну і обережно з'єднати з тестом. Додати горіхи і цукати, тісто вилити у форму і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати близько півгодини. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |