Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати винну коврижку?
Випічка на основі червоного вина дуже популярна в Італії. Присутність вина в тісті робить пироги, пряники та печиво повітряними, пухнастими і дуже ароматними.
Що знадобиться для приготування
180 мл червоного вина
100 грам вершкового масла або маргарину
200 - 250 грам борошна
150 грам цукру
Три яйця
Три столові ложки меду
Дві столові ложки какао
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Пакетик ванільного цукру
Горіхи, цукати (якщо є)
Приготування

Відокремити білки від жовтків. У каструлю всипати 100 г цукру, додати жовтки, мед, масло або маргарин, ванільний цукор і поставити на водяну баню. Коли масло (маргарин) розтане, а суміш слід прогріється, влити вино і теж добре прогріти (до кипіння не доводити). Всипати соду (її не гасити!), суміш добре вимішати і через дві - три хвилини зняти з вогню. Остудити злегка і всипати борошно і какао. Борошна може знадобитися більше або менше, це потрібно дивитися по тісту. По консистенції воно повинно вийти як тісто на оладки.
В окремому посуді збити білки і 50 грам цукру в щільну піну і обережно з'єднати з тестом. Додати горіхи і цукати, тісто вилити у форму і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати близько півгодини.
Категория: Рецепти |
| Теги: всипати, Білки
Що приготувати з фаршу?
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Як готувати гречку з грибами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: