Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати відварну яловичину з овочами?
Просте і ситне блюдо. Якщо немає ріпи, то можна її і не класти.
Список продуктів:
триста двадцять грамів яловичини;
сто шістдесят грамів картоплі;
сто грамів капусти;
часничок;
п'ятдесят грамів моркви;
сорок грамів ріпи;
один лавровий листок;
п'ятдесят грамів цибулі;
зелень (петрушка);
чорний перчик горошком;
десять грамів топленого масла;
шість грамів борошна;

Яловичину нарізаємо шматочками, товщиною двадцять міліметрів. На одну порцію треба пару шматочків говядины.В каструлі кип'ятимо підсолену воду, кидаємо яловичину і варимо півтори години. М'ясо викладаємо в миску, бульйон проціджуємо в чисту каструльку. Нагріваємо бульйон до кипіння, кладемо картоплю, ріпу, моркву, петрушку, цибуля, капусту, кілька горошків чорного перчика, лавровий лист, солимо і варимо до м'якості всіх інгредієнтів.

Бульйончик зливаємо. На сковорідці на олії підсмажуємо борошно, заливаємо бульйончик, солимо і трохи уварюють. В глибокі тарілки кладемо м'ясо і овочі, зверху поливаємо соусом, посипаємо рубаною зеленню.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: яловичину, сто
Як приготувати запіканку з макаронів?
Як приготувати манні яблучні млинчики до сніданку?
Як готувати макарони з м'ясним соусом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: