Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати відварну яловичину з овочами?
Просте і ситне блюдо. Якщо немає ріпи, то можна її і не класти. Список продуктів: триста двадцять грамів яловичини; сто шістдесят грамів картоплі; сто грамів капусти; часничок; п'ятдесят грамів моркви; сорок грамів ріпи; один лавровий листок; п'ятдесят грамів цибулі; зелень (петрушка); чорний перчик горошком; десять грамів топленого масла; шість грамів борошна; Яловичину нарізаємо шматочками, товщиною двадцять міліметрів. На одну порцію треба пару шматочків говядины.В каструлі кип'ятимо підсолену воду, кидаємо яловичину і варимо півтори години. М'ясо викладаємо в миску, бульйон проціджуємо в чисту каструльку. Нагріваємо бульйон до кипіння, кладемо картоплю, ріпу, моркву, петрушку, цибуля, капусту, кілька горошків чорного перчика, лавровий лист, солимо і варимо до м'якості всіх інгредієнтів. Бульйончик зливаємо. На сковорідці на олії підсмажуємо борошно, заливаємо бульйончик, солимо і трохи уварюють. В глибокі тарілки кладемо м'ясо і овочі, зверху поливаємо соусом, посипаємо рубаною зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |