Главная » Статьи » Рецепти |
Розсольник по-купецькому
Рецепт розсольнику з журналу «Гастроном». Список продуктів: півкілограма телятини; одна морквина середнього размерчика; одна невелика цибулина; п'ять картоплин; п'ять солоних огірків; полстаканчика перловки; склянку огіркового розсолу; лавровий листочок - дві штуки; чотири стіл. ложки ростить. масла; вісім горошин чорного перчика; стіл. ложка рубаної зелені; Приготування: Перловку гарненько промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо кіпяточком. Варимо приблизно півтори години. Чистимо цибулю, телятину миємо й ріжемо шматками. Цибулю і телятину заливаємо 2-ма літрами води, варимо годину, прибираючи пінку. Чистимо моркву і картоплю. Картоплю ріжемо часточками, моркву тремо на тертці. Солоні огірочки ріжемо кубиками. В сковорідці гріємо дві стіл. ложки олії і обсмажуємо картоплю 14 хвилин. Прибираємо картоплю в мисочку, наливаємо на сковорідку залишилися масло. Кладемо моркву і готуємо 5 хвилин. Додаємо огірки і готуємо 4 хвилини. Зливаємо з перловки водичку. Виймаємо з бульйону цибулю. Доводимо бульйон до кипіння, кладемо картоплю і перловку. Наливаємо огірковий розсіл, готуємо 8 хвилин. Додаємо огірочки і морквину, горошини перцю, лаврові листочки. Через сім хвилин вимикаємо вогонь, наполягаємо розсольник 10 хвилин, посипаємо зеленню і подаємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |