Главная » Статьи » Рецепти

Розсольник по-купецькому
Рецепт розсольнику з журналу «Гастроном».
Список продуктів:
півкілограма телятини;
одна морквина середнього размерчика;
одна невелика цибулина;
п'ять картоплин;
п'ять солоних огірків;
полстаканчика перловки;
склянку огіркового розсолу;
лавровий листочок - дві штуки;
чотири стіл. ложки ростить. масла;
вісім горошин чорного перчика;
стіл. ложка рубаної зелені;

Приготування:

Перловку гарненько промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо кіпяточком. Варимо приблизно півтори години. Чистимо цибулю, телятину миємо й ріжемо шматками. Цибулю і телятину заливаємо 2-ма літрами води, варимо годину, прибираючи пінку.

Чистимо моркву і картоплю. Картоплю ріжемо часточками, моркву тремо на тертці. Солоні огірочки ріжемо кубиками.

В сковорідці гріємо дві стіл. ложки олії і обсмажуємо картоплю 14 хвилин. Прибираємо картоплю в мисочку, наливаємо на сковорідку залишилися масло. Кладемо моркву і готуємо 5 хвилин. Додаємо огірки і готуємо 4 хвилини.

Зливаємо з перловки водичку. Виймаємо з бульйону цибулю. Доводимо бульйон до кипіння, кладемо картоплю і перловку. Наливаємо огірковий розсіл, готуємо 8 хвилин. Додаємо огірочки і морквину, горошини перцю, лаврові листочки. Через сім хвилин вимикаємо вогонь, наполягаємо розсольник 10 хвилин, посипаємо зеленню і подаємо.

Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: картоплю, кладемо
Що з'їсти на сніданок?
Груші, варені з лимоном
Закуски на святковий стіл
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: