Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати віденський салат з яблук?
![]() Варіанти віденського салату з яблуками - гарбуз, груша, дрібно нарізана зелень - ріпчаста цибуля (не гострий) і свіжа зелень - айва, мелені волоські горіхи і селера (черешкова) - морквина і мелені волоські горіхи Для будь-якого поєднання продуктів вам потрібні будуть кислі сорти яблук, їх можна очистити від шкірки або додавати в салати з шкіркою. Можна нарізати скибочками або натерти на крупній тертці - це теж не принципово. Однак, щоб салат виглядав апетитно, і яблука не потемніли, відразу після того, як ви їх нарежете або натрете на тертці, збризніть лимонним соком. Заправкою в таких салатах може бути сметана або майонез, які за смаком і залежно від поєднання з іншими компонентами додають сіль, цукор і мелений чорний перець. Перед подачею до столу салат рекомендується охолодити. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |