Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати великодній салат?
продукти на 4 порції:* 1 кг картоплі;
* 4 яйця;
* 2 кислих яблука
* 3 стебла зеленої цибулі з цибулинами
* 1 стручок червоного солодкого перцю
* 2 маринованих огірка
* 1 червона цибулина
* 250 г майонезу
* 1 чайн. ложка гірчиці
* мелений чорний перець, мелена паприка, сіль за смаком.

1. Картопля ретельно вимити, залити холодною водою, довести до кипіння і варити 25 хвилин. Воду злити, дати картоплі охолонути, очистити і нарізати кружечками.
2. Яйця вимити, залити холодною водою, варити 10 хвилин і обдати холодною водою.
Зелена цибуля почистити, вимити, обсушити і нарізати тонкими кільцями.
Огірки нарізати кубиками.
3. Стручок червоного солодкого перцю вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину з насінням і нарізати кубиками.
Цибулину очистити,розрізати навпіл і нарізати тонкими півкільцями.
4. Яблука вимити, розрізати на 4 частини, видалити серцевину з насінням і нарізати кожну часточку поперек.
Три яйця порубати.
5. Майонез змішати з гірчицею і перцем. Все перемішати, посолити, заправити і залишити на 30 хвилин.
Прикрасити залишилися яйцем.


Категория: Рецепти |
| Теги: вимити, водою
Як приготувати макарони з сиром?
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Печиво з фруктовим макухою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: