Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати великодній салат?
продукти на 4 порції:* 1 кг картоплі; * 4 яйця; * 2 кислих яблука * 3 стебла зеленої цибулі з цибулинами * 1 стручок червоного солодкого перцю * 2 маринованих огірка * 1 червона цибулина * 250 г майонезу * 1 чайн. ложка гірчиці * мелений чорний перець, мелена паприка, сіль за смаком. 1. Картопля ретельно вимити, залити холодною водою, довести до кипіння і варити 25 хвилин. Воду злити, дати картоплі охолонути, очистити і нарізати кружечками. 2. Яйця вимити, залити холодною водою, варити 10 хвилин і обдати холодною водою. Зелена цибуля почистити, вимити, обсушити і нарізати тонкими кільцями. Огірки нарізати кубиками. 3. Стручок червоного солодкого перцю вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину з насінням і нарізати кубиками. Цибулину очистити,розрізати навпіл і нарізати тонкими півкільцями. 4. Яблука вимити, розрізати на 4 частини, видалити серцевину з насінням і нарізати кожну часточку поперек. Три яйця порубати. 5. Майонез змішати з гірчицею і перцем. Все перемішати, посолити, заправити і залишити на 30 хвилин. Прикрасити залишилися яйцем. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |