Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ватрушки з картоплі з капустою і яйцем?
Для цих незвичайних ватрушок тісто готується з картопляного пюре з додаванням яйця, борошна і мускатного горіха. Для начинки відмінно підійде тушкована капуста з помідорами і вареними яйцями.
Що знадобиться для приготування
700 грам картоплі
Півкачана капусти
Одна цибулина
Одна морквина
Чотири яйця
Склянку борошна
Дві помідори
40 грам сиру
Рослинна олія
Сіль, мелений перець, мускатний горіх - за смаком
Шість столових ложок сметани

Приготування

Картопля очистити і відварити до готовності. Капусту і цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. Яйця (2 штуки) відварити круто. Потім залити холодною водою, очистити і натерти на крупній тертці.
На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю, потім додати моркву, а потім капусту. Додати трохи води, посолити, поперчити і тушкувати майже до готовності. Потім додати нарізані помідори і тушкувати до готовності. До капусти додати терті яйця і перемішати.
Відварену картоплю розім'яти в пюре, додати 1 сире яйце і один сирий білок. Далі борошно, сіль і мускатний горіх. Вимішуємо тісто.
Форму для випічки змащуємо маслом. З тіста робимо кульки, розміром з кулак і формуємо ватрушки. В центр викладаємо начинку і ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин (середній вогонь).
Сир натерти на тертці. Дістаємо форму з ватрушками і посипаємо зверху сиром. Ставимо ще на 5 хвилин у духовку. Подаємо гарячими зі сметаною.
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, натерти
Виноградне желе
Як готуються деруни з грибами?
Як готувати млинці дієтичне?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: