Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ватрушки з картоплі з капустою і яйцем?
![]() Що знадобиться для приготування 700 грам картоплі Півкачана капусти Одна цибулина Одна морквина Чотири яйця Склянку борошна Дві помідори 40 грам сиру Рослинна олія Сіль, мелений перець, мускатний горіх - за смаком Шість столових ложок сметани Приготування Картопля очистити і відварити до готовності. Капусту і цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. Яйця (2 штуки) відварити круто. Потім залити холодною водою, очистити і натерти на крупній тертці. На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю, потім додати моркву, а потім капусту. Додати трохи води, посолити, поперчити і тушкувати майже до готовності. Потім додати нарізані помідори і тушкувати до готовності. До капусти додати терті яйця і перемішати. Відварену картоплю розім'яти в пюре, додати 1 сире яйце і один сирий білок. Далі борошно, сіль і мускатний горіх. Вимішуємо тісто. Форму для випічки змащуємо маслом. З тіста робимо кульки, розміром з кулак і формуємо ватрушки. В центр викладаємо начинку і ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин (середній вогонь). Сир натерти на тертці. Дістаємо форму з ватрушками і посипаємо зверху сиром. Ставимо ще на 5 хвилин у духовку. Подаємо гарячими зі сметаною. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |