Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати турецькі пиріжки?
Тісто для пиріжків готується дріжджове, з додаванням сухого картопляного пюре. Начинку можна підбирати по своєму смаку або приготувати пиріжки з начинкою з м'ясного фаршу як в запропонованому варіанті.
Що знадобиться для приготування

700 грам борошна (може трохи більше)
Кубик дріжджів (42 грами)
Чайна ложка солі
Дві столові ложки цукру
По склянці води і молока
Половина склянки рослинного масла
Одне яйце
Пакетик сухого картопляного пюре (80 грам)

Начинка
250 грам м'ясного фаршу
Дві цибулини
Один болгарський перець
Свіжа зелень
Чайна ложка томатної пасти
Сіль і перець за смаком

Приготування

Дріжджі розтерти з сіллю і цукром, влити теплу воду і підігріте молоко, рослинне масло, борошно, картопляне пюре. Все розмішати. Відокремити жовток від білка, білок збити виделкою, додати в тісто. Замісити тісто, воно повинно вийти м'яким, однорідним. Покласти його в каструльку і залишити для підйому в теплому місці.
Для начинки цибулю дрібно нарізати, спасерувати в олії. Додати фарш, злегка обсмажити, постійно помішуючи і розбиваючи всі грудочки. Посолити, поперчити, покласти нарізану шматочками болгарський перець і зелень. Всі трохи обсмажити, заправити томатом і тушкувати до готовності фаршу.
Піднявся з тіста зробити кульки, кожен розкачати в корж, покласти начинку і сформувати пиріжки. Дати їм піднятися, змастити жовтком і поставити в гарячу духовку. Випікати при температурі 180 градусів 15 - 20 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, покласти
Як зробити банановий пудинг?
Як зробити сирні роли з сухофруктами?
Як приготувати холодний суп з щавлю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: