Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати турецькі пиріжки?
Тісто для пиріжків готується дріжджове, з додаванням сухого картопляного пюре. Начинку можна підбирати по своєму смаку або приготувати пиріжки з начинкою з м'ясного фаршу як в запропонованому варіанті. Що знадобиться для приготування 700 грам борошна (може трохи більше) Кубик дріжджів (42 грами) Чайна ложка солі Дві столові ложки цукру По склянці води і молока Половина склянки рослинного масла Одне яйце Пакетик сухого картопляного пюре (80 грам) Начинка 250 грам м'ясного фаршу Дві цибулини Один болгарський перець Свіжа зелень Чайна ложка томатної пасти Сіль і перець за смаком Приготування Дріжджі розтерти з сіллю і цукром, влити теплу воду і підігріте молоко, рослинне масло, борошно, картопляне пюре. Все розмішати. Відокремити жовток від білка, білок збити виделкою, додати в тісто. Замісити тісто, воно повинно вийти м'яким, однорідним. Покласти його в каструльку і залишити для підйому в теплому місці. Для начинки цибулю дрібно нарізати, спасерувати в олії. Додати фарш, злегка обсмажити, постійно помішуючи і розбиваючи всі грудочки. Посолити, поперчити, покласти нарізану шматочками болгарський перець і зелень. Всі трохи обсмажити, заправити томатом і тушкувати до готовності фаршу. Піднявся з тіста зробити кульки, кожен розкачати в корж, покласти начинку і сформувати пиріжки. Дати їм піднятися, змастити жовтком і поставити в гарячу духовку. Випікати при температурі 180 градусів 15 - 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |