Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати туніський хліб на манці?
По-нашому це швидше коржі - плоский хліб, який готується швидко і нехлопотно. Що знадобиться для приготування 250 грамів манної крупи 250 грам борошна (можливо, піде більше) 2,5 чайної ложки сухих дріжджів 300 мл води 100 мл рослинного масла Чайна ложка цукру Півтори чайних ложки солі Кунжут і жовток для змащування та посипання Борошно для оброблення тесту Приготування Дріжджі разом з цукром, розвести в теплій воді, додати столову ложку борошна. Залишити на 15 хвилин. Змішати в мисці просіяне борошно і манку. Додати сіль. Влити дріжджі, масло і замісити тісто. Воно повинно бути добре вымешанным, м'яким і не прилипати до рук. Якщо сильно липне - додайте трохи борошна. Накрийте кришкою, поставте в тепле місце для підйому. Коли тісто збільшиться вдвічі, розділіть його на дві частини. Розкачати в коржі діаметром близько 20 см, висотою близько 3 див. Перекладіть на деко і дайте ще раз піднятися. Жовток змішайте з чайною ложкою води, змастіть коржі. Посипте кунжутом, зробіть кілька проколів ножем щоб менше здувалися і поставте в розігріту духовку. Випікайте при температурі 180 градусів приблизно півгодини. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |