Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати трикутнички з цукром?
Печиво готується з дріжджового тіста, але час на расстойку не потрібно. Тісто на годину поміщається в холодильник і потім відразу розкочуються коржі для печива. Його можна робити як солодким, з цукром, так і несолодким - зі спеціями або з сиром, бринзою. За смаком тісто нейтральне. Що знадобиться для приготування Склянку теплого молока 30 - 40 грам свіжих дріжджів або пакетик сухих 250 грам маргарину або вершкового масла Половина чайної ложки солі Приблизно 800 грам борошна Цукор для посипання Чайна ложка цукру в тісто Приготування У теплому молоці розвести дріжджі, додаємо чайну ложку цукру, залишаємо хвилин на 20. Коли на поверхні з'являться бульбашки, віночком злегка збиваємо дріжджову суміш щоб з'явилася піна. Вливаємо розтоплений і охолоджений до кімнатної температури маргарин, сіль, борошно і замішуємо м'яке, еластичне тісто. Накриваємо каструлю кришкою і прибираємо тісто в холодильник на годину. Охолоджене тісто ділимо на дві частини. Одну прибираємо в холодильник, другу розгортаємо в пласт, посипаємо цукром (приблизно одна - дві чайних ложки). Складаємо пласт навпіл, знову розгортаємо і посипаємо цукром. Так робимо ще три - чотири рази. Коли тісто раскатано в останній раз, нарізаємо його трикутниками і однією стороною потім у цукор. Викладаємо на деко цукром вгору, випікаємо 10 - 15 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |