Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати трикутнички з цукром?
Печиво готується з дріжджового тіста, але час на расстойку не потрібно. Тісто на годину поміщається в холодильник і потім відразу розкочуються коржі для печива. Його можна робити як солодким, з цукром, так і несолодким - зі спеціями або з сиром, бринзою. За смаком тісто нейтральне.
Що знадобиться для приготування
Склянку теплого молока
30 - 40 грам свіжих дріжджів або пакетик сухих
250 грам маргарину або вершкового масла
Половина чайної ложки солі
Приблизно 800 грам борошна
Цукор для посипання
Чайна ложка цукру в тісто
Приготування

У теплому молоці розвести дріжджі, додаємо чайну ложку цукру, залишаємо хвилин на 20. Коли на поверхні з'являться бульбашки, віночком злегка збиваємо дріжджову суміш щоб з'явилася піна. Вливаємо розтоплений і охолоджений до кімнатної температури маргарин, сіль, борошно і замішуємо м'яке, еластичне тісто. Накриваємо каструлю кришкою і прибираємо тісто в холодильник на годину.

Охолоджене тісто ділимо на дві частини. Одну прибираємо в холодильник, другу розгортаємо в пласт, посипаємо цукром (приблизно одна - дві чайних ложки). Складаємо пласт навпіл, знову розгортаємо і посипаємо цукром. Так робимо ще три - чотири рази. Коли тісто раскатано в останній раз, нарізаємо його трикутниками і однією стороною потім у цукор. Викладаємо на деко цукром вгору, випікаємо 10 - 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, тісто
Оладки з кабачків
Спекотне, запечене в булочці
Картопляні крокети
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: