Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тосканський пиріг зі сливами?
![]() Що знадобиться для приготування 300 грам борошна Три яйця 150 грам вершкового масла 150 грам цукру 125 мл. молока Пакетик ванільного цукру Щіпка мускатного горіха Півтори чайних ложки розпушувача Терта цедра одного лимона Сік половинки лимона Щіпка солі Десять великих злив Приготування Сливу розрізаємо на четвертинки, видаляємо кісточки. Форму змащуємо маслом, присипаємо цукром. Вершкове масло розтоплюємо, даємо йому охолонути до кімнатної температури. Збиваємо міксером яйця з цукром і ванільним цукром до білого кольору. Як тільки маса побіліла - додаємо молоко, розмішуємо. Потім додаємо мускатний горіх, просіяне борошно, розпушувач, лимонну цедру, сіль. Все перемішуємо до однорідної маси і в кінці замісу підливаємо вершкове масло і лимонний сік. Ще раз збиваємо міксером на маленькій швидкості. Виливаємо тісто у форму, зверху розкладаємо сливи, посипаємо цукром і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо приблизно годину на середньому вогні (температура 180 - 200 градусів). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |