Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати тосканський пиріг зі сливами?
М'який, повітряний і ніжний пиріг з ароматом мигдалевого горіха і соковитою начинкою зі свіжих слив. Начинку в цьому пирозі не обов'язково робити з слив, їх можна замінити яблуками, вишнями, персиками.
Що знадобиться для приготування

300 грам борошна
Три яйця
150 грам вершкового масла
150 грам цукру
125 мл. молока
Пакетик ванільного цукру
Щіпка мускатного горіха
Півтори чайних ложки розпушувача
Терта цедра одного лимона
Сік половинки лимона
Щіпка солі
Десять великих злив

Приготування

Сливу розрізаємо на четвертинки, видаляємо кісточки. Форму змащуємо маслом, присипаємо цукром.
Вершкове масло розтоплюємо, даємо йому охолонути до кімнатної температури. Збиваємо міксером яйця з цукром і ванільним цукром до білого кольору. Як тільки маса побіліла - додаємо молоко, розмішуємо. Потім додаємо мускатний горіх, просіяне борошно, розпушувач, лимонну цедру, сіль. Все перемішуємо до однорідної маси і в кінці замісу підливаємо вершкове масло і лимонний сік. Ще раз збиваємо міксером на маленькій швидкості.
Виливаємо тісто у форму, зверху розкладаємо сливи, посипаємо цукром і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо приблизно годину на середньому вогні (температура 180 - 200 градусів).
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, збиваємо
Як приготувати салат з сирої гарбузом і курагою?
Як приготувати тане шоколад?
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: