Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати торт «Швидкий Наполеон»?
Приємний та швидкий у приготуванні торт. Просякати йому потрібно ніч, але можна і залишити на добу - що він простоїть довше, тим ніжніше стають коржі. Необхідні продукти для тесту 500 грам нежирного сиру 200 грам вершкового масла Півтори склянки цукру Три склянки борошна Одне яйце Дві чайних ложки соди Для крему Дві склянки цукру Літр молока Чотири яйця Дві столові ложки борошна Дві столові ложки крохмалю 150 грам вершкового масла Приготування Сир віджати руками або покласти в марлевий мішечок і ненадовго підвісити, щоб стекла сироватка. Якщо сир сухий, можна відразу ж приступати до приготування тіста. Масло розтопити, остудити до кімнатної температури. Додати цукор, яйце, гашену соду, сир, все перемішати і поступово всипати борошно. Замісити м'яке тісто, розділити його на вісім коржів. Кожен розкачати і спекти до готовності. Гарячий корж обрізати по краях (зробити одного розміру, наприклад, прикласти кришку від каструлі і за нею обрізати коржі). Крем робиться звичайний заварний. Змішуються всі інгредієнти, крім масла (борошно з крохмалем заливаються невеликою кількістю холодного молока, розмішують, щоб не було грудочок і виливаються до решти інгредієнтів), каструлька ставиться на повільний вогонь і при безперервному помішуванні крем вариться до загустіння. Йому потрібно дати трохи охолонути і потім ввести вершкове масло. Кремом промазати коржі і дати просочитися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |