Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати торт «Швидкий Наполеон»?
Приємний та швидкий у приготуванні торт. Просякати йому потрібно ніч, але можна і залишити на добу - що він простоїть довше, тим ніжніше стають коржі.
Необхідні продукти для тесту
500 грам нежирного сиру
200 грам вершкового масла
Півтори склянки цукру
Три склянки борошна
Одне яйце
Дві чайних ложки соди

Для крему

Дві склянки цукру
Літр молока
Чотири яйця
Дві столові ложки борошна
Дві столові ложки крохмалю
150 грам вершкового масла
Приготування

Сир віджати руками або покласти в марлевий мішечок і ненадовго підвісити, щоб стекла сироватка. Якщо сир сухий, можна відразу ж приступати до приготування тіста. Масло розтопити, остудити до кімнатної температури. Додати цукор, яйце, гашену соду, сир, все перемішати і поступово всипати борошно. Замісити м'яке тісто, розділити його на вісім коржів. Кожен розкачати і спекти до готовності. Гарячий корж обрізати по краях (зробити одного розміру, наприклад, прикласти кришку від каструлі і за нею обрізати коржі).

Крем робиться звичайний заварний. Змішуються всі інгредієнти, крім масла (борошно з крохмалем заливаються невеликою кількістю холодного молока, розмішують, щоб не було грудочок і виливаються до решти інгредієнтів), каструлька ставиться на повільний вогонь і при безперервному помішуванні крем вариться до загустіння. Йому потрібно дати трохи охолонути і потім ввести вершкове масло. Кремом промазати коржі і дати просочитися.
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, Дати
Деруни з мачанкою
Смачні страви з курки
Тефтелі в томатно-грибному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: