Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати томатно-огірковий суп?
![]() Що знадобиться для приготування Два великих огірка Два великих помідора Два болгарських перцю різних кольорів Одна цибулина (краще фіолетова) 800 мл. томатного соку (свіжого або консервованого) Сіль і чорний мелений перець за смаком Пучок свіжої зелені Для грінок - 300 грам черствого білого батона, трохи масла і часточки часнику Приготування З огірків зрізаємо шкірку, ріжемо огірки дрібними кубиками. Так само дрібно рубаємо цибулю. Болгарський перець розрізаємо навпіл, вичищаємо серединку з насінням, перець ріжемо невеликими шматочками. Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку. М'якоть наріжте дрібними, акуратними шматочками. Всі овочі складіть у глибоку посуд, додайте дрібно нарізану зелень (якщо є), залийте томатним соком. Дайте постояти, посоліть, поперчіть. Батон наріжте тонкими скибочками або кубиками, підсушіть в духовці. Якщо готуєте грінки скибочками, то гарячими натріть їх часничком. Якщо ріжете хліб кубиками, часник подрібніть, змішайте з маслом і цю суміш додайте до готових грінок. Подавайте суп з грінками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |