Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати томатно-огірковий суп?
Винятково корисний супчик! Всі овочі в ньому свіжі, можете зробити його дуже густим або навпаки - додати більше томатного соку, покласти багато зелені, а хто любить - приправити гострим перчиком. Дуже добре підходять до супчику ароматні часникові грінки.
Що знадобиться для приготування

Два великих огірка
Два великих помідора
Два болгарських перцю різних кольорів
Одна цибулина (краще фіолетова)
800 мл. томатного соку (свіжого або консервованого)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Пучок свіжої зелені
Для грінок - 300 грам черствого білого батона, трохи масла і часточки часнику

Приготування

З огірків зрізаємо шкірку, ріжемо огірки дрібними кубиками. Так само дрібно рубаємо цибулю. Болгарський перець розрізаємо навпіл, вичищаємо серединку з насінням, перець ріжемо невеликими шматочками.
Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку. М'якоть наріжте дрібними, акуратними шматочками. Всі овочі складіть у глибоку посуд, додайте дрібно нарізану зелень (якщо є), залийте томатним соком. Дайте постояти, посоліть, поперчіть.
Батон наріжте тонкими скибочками або кубиками, підсушіть в духовці. Якщо готуєте грінки скибочками, то гарячими натріть їх часничком. Якщо ріжете хліб кубиками, часник подрібніть, змішайте з маслом і цю суміш додайте до готових грінок.
Подавайте суп з грінками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, кубиками
Як готується курячий плов в горщиках?
Як зробити торт "Фруктова ніжність"?
Картопляні "персики" з фаршем - дуже смачна страва!
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: