Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати томатний суп з овочами?
Це не суп-пюре, овочі в ньому присутні в тому ж вигляді, як і в звичайному супі - шматочками. Рідка складова супу - томати у власному соку і овочевий бульйон або вода. Ситна складова - макарони, які при бажанні можна виключити або замінити картоплею.
Що знадобиться для приготування

Два великих стебла селери
Дві цибулини
Три середніх морквини
800 грам помідорів у власному соку
Літр овочевого (або м'ясного, курячого) бульйону або води
150 грам сухих макаронних виробів (краще дрібних)
Чайна ложка сухого чебрецю
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Нарізаємо кубиками цибулю, моркву і селеру. У товстостінній каструлі або в казанчике розігріваємо дві столові ложки рослинної олії, кладемо овочі, обсмажуємо до м'якості. По часу - приблизно десять хвилин на невеликому вогні.
Приправляємо чебрецем, меленим перцем, підсолюємо. Томати тиснемо толкушкой і разом з соком вливаємо до овочів. Додаємо бульйон або воду, даємо закипіти й варимо хвилин десять. Засипаємо макарони, розмішуємо, варимо ще хвилин 7-10 (до готовності).
Якщо варіть суп з картоплею, то спочатку до овочів влийте воду, покладіть картоплю і варіть до м'якості картоплі. Потім влийте томати з соком і готуйте за рецептом.
Готовий суп при подачі посипте зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, томати
Рецепт дуже ніжних млинців
Рецепти млинців
Виноградне желе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: