Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати томатний суп з овочами?
![]() Що знадобиться для приготування Два великих стебла селери Дві цибулини Три середніх морквини 800 грам помідорів у власному соку Літр овочевого (або м'ясного, курячого) бульйону або води 150 грам сухих макаронних виробів (краще дрібних) Чайна ложка сухого чебрецю Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Нарізаємо кубиками цибулю, моркву і селеру. У товстостінній каструлі або в казанчике розігріваємо дві столові ложки рослинної олії, кладемо овочі, обсмажуємо до м'якості. По часу - приблизно десять хвилин на невеликому вогні. Приправляємо чебрецем, меленим перцем, підсолюємо. Томати тиснемо толкушкой і разом з соком вливаємо до овочів. Додаємо бульйон або воду, даємо закипіти й варимо хвилин десять. Засипаємо макарони, розмішуємо, варимо ще хвилин 7-10 (до готовності). Якщо варіть суп з картоплею, то спочатку до овочів влийте воду, покладіть картоплю і варіть до м'якості картоплі. Потім влийте томати з соком і готуйте за рецептом. Готовий суп при подачі посипте зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |