Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати томатний лаваш?
Дуже цікавий рецепт приготування смачних пікантних коржів. Замість води тісто замішується на томатному соку. Необхідні продукти 400 мл томатного соку 600 грам борошна + борошно для підсипання 10 грам свіжих дріжджів Сіль і спеції за смаком Приготування До томатного соку додати сіль, чорний і червоний перець, спеції за смаком. Якщо хочете, щоб лаваш був з вираженим смаком томату, то підбирайте спеції які добре поєднуються з помідорами - базилік, орегано, всі види перцю. За бажанням можна додати свіжу зелень - кріп, петрушку. Дріжджі розітріть з дрібкою цукру і влийте томатний сік. Додайте просіяне борошно, замісіть м'яке тісто. Перекладіть його в змащену маслом каструлю, накрийте і дайте піднятися в теплому місці. Обімніть тісто, розділіть на невеликі кульки. Стіл посипте борошном, розкачайте з кульок коржики як можна тонше. коржик Покладіть на розігріту сковорідку (суху, без масла), обсмажуйте на середньому вогні приблизно за півхвилини з кожної сторони. Такі коржі можна використовувати замість хліба або робити рулетики з різними начинками як із звичайним купівельними лавашем. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |