Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати томатний лаваш?
Дуже цікавий рецепт приготування смачних пікантних коржів. Замість води тісто замішується на томатному соку.
Необхідні продукти
400 мл томатного соку
600 грам борошна + борошно для підсипання
10 грам свіжих дріжджів
Сіль і спеції за смаком
Приготування

До томатного соку додати сіль, чорний і червоний перець, спеції за смаком. Якщо хочете, щоб лаваш був з вираженим смаком томату, то підбирайте спеції які добре поєднуються з помідорами - базилік, орегано, всі види перцю. За бажанням можна додати свіжу зелень - кріп, петрушку.
Дріжджі розітріть з дрібкою цукру і влийте томатний сік. Додайте просіяне борошно, замісіть м'яке тісто. Перекладіть його в змащену маслом каструлю, накрийте і дайте піднятися в теплому місці. Обімніть тісто, розділіть на невеликі кульки.
Стіл посипте борошном, розкачайте з кульок коржики як можна тонше.
коржик Покладіть на розігріту сковорідку (суху, без масла), обсмажуйте на середньому вогні приблизно за півхвилини з кожної сторони.
Такі коржі можна використовувати замість хліба або робити рулетики з різними начинками як із звичайним купівельними лавашем.
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, тісто
Зрази телячі з шинкою або копченою грудинкою
Швидкий і смачний салат (рецепт)
"Золотий" біфштекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: