Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати теплий салат з курячої печінки і овочів?
Салатик може бути і теплим і холодним – дивлячись як його подавати. Якщо теплим – то це цілком самостійне блюдо, «два в одному» - і м'ясо, і гарнір. Теплий салат можна заправити томатним соусом, а якщо страва буде подаватися холодним, то краще додати майонез.
Що знадобиться для приготування
400 грам курячої печінки
Дві морквини
Дві цибулини
Половина баночки консервованої білої квасолі
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком
Томатний соус або майонез для заправки
Зелень кропу або петрушки

Приготування

Курячу печінку промити, обсушити і обсмажити в олії до готовності. Обсмажувати печінку потрібно на невеликому вогні, щоб вона не пересохла і не втратила соковитість. В кінці приготування посолити і поперчити за смаком. готову печінку перекласти на підігріту тарілку, нарізати невеликими шматочками.
Моркву нарізати соломкою або натерти на крупній тертці. цибулю нарізати півкільцями або кубиками – як більше подобається. Обсмажити в невеликій кількості олії спочатку цибулю до прозорості, потім додати моркву. Обсмажувати до м'якості моркви.
Поки обсмажуються овочі, квасолю промити під холодною проточною водою і кілька раз обдати окропом.
У салатнику змішати овочі, курячу печінку і квасоля. Заправити за бажанням томатним соусом або майонезом, посипати рубаною зеленню і відразу ж подавати.
Категория: Рецепти |
| Теги: печінку
Макарони в буряковому соусі (рецепт)
Вівсяне печиво з яблуками
Як приготувати торт Панчо?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: