Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з курячої печінки і овочів?
Салатик може бути і теплим і холодним – дивлячись як його подавати. Якщо теплим – то це цілком самостійне блюдо, «два в одному» - і м'ясо, і гарнір. Теплий салат можна заправити томатним соусом, а якщо страва буде подаватися холодним, то краще додати майонез. Що знадобиться для приготування 400 грам курячої печінки Дві морквини Дві цибулини Половина баночки консервованої білої квасолі Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Томатний соус або майонез для заправки Зелень кропу або петрушки Приготування Курячу печінку промити, обсушити і обсмажити в олії до готовності. Обсмажувати печінку потрібно на невеликому вогні, щоб вона не пересохла і не втратила соковитість. В кінці приготування посолити і поперчити за смаком. готову печінку перекласти на підігріту тарілку, нарізати невеликими шматочками. Моркву нарізати соломкою або натерти на крупній тертці. цибулю нарізати півкільцями або кубиками – як більше подобається. Обсмажити в невеликій кількості олії спочатку цибулю до прозорості, потім додати моркву. Обсмажувати до м'якості моркви. Поки обсмажуються овочі, квасолю промити під холодною проточною водою і кілька раз обдати окропом. У салатнику змішати овочі, курячу печінку і квасоля. Заправити за бажанням томатним соусом або майонезом, посипати рубаною зеленню і відразу ж подавати. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |