Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з кабачків і грибів?
![]() Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) Кабачки Свіжі печериці Ріпчаста цибуля (це за бажанням, можна готувати і без нього) Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець, спеції, приправи - за смаком і за бажанням Приготування Якщо готуєте салат із цибулею, то потрібно його дрібно нарізати, злегка обсмажити на рослинному олії. надто не засмажувати потрібно, як тільки цибуля стане прозорим і почне трохи золотитися - додайте до цибулі гриби. Щоб цибуля не пересмажився, гриби потрібно дрібно нарізати. Обсмажили гриби покладіть в сковорідку кабачки, нарізані кубиками. Злегка обсмажте, потім посоліть, поперчіть, приправте спеціями і готуйте під кришкою хвилин десять. Потім зніміть кришку, дайте рідини випаруватися і через п'ять хвилин вимикайте вогонь. За бажанням салат можна заправити сметаною - вийде дуже смачно! Якщо готуєте без цибулі, то гриби можна нарізати скибочками, кабачки - брусочками. Далі готувати як у попередньому рецепті. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |