Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати теплий салат з кабачків і грибів?
Поєднання грибів і кабачків дуже гармонійне - кабачки не мають явно вираженого смаку, і під час приготування просочуються ароматом і смаком грибів. За бажанням можна додати улюблені спеції, але небагато, щоб не перебити насичений грибний смак страви.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)

Кабачки
Свіжі печериці
Ріпчаста цибуля (це за бажанням, можна готувати і без нього)
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець, спеції, приправи - за смаком і за бажанням

Приготування

Якщо готуєте салат із цибулею, то потрібно його дрібно нарізати, злегка обсмажити на рослинному олії. надто не засмажувати потрібно, як тільки цибуля стане прозорим і почне трохи золотитися - додайте до цибулі гриби. Щоб цибуля не пересмажився, гриби потрібно дрібно нарізати. Обсмажили гриби покладіть в сковорідку кабачки, нарізані кубиками. Злегка обсмажте, потім посоліть, поперчіть, приправте спеціями і готуйте під кришкою хвилин десять. Потім зніміть кришку, дайте рідини випаруватися і через п'ять хвилин вимикайте вогонь. За бажанням салат можна заправити сметаною - вийде дуже смачно!
Якщо готуєте без цибулі, то гриби можна нарізати скибочками, кабачки - брусочками. Далі готувати як у попередньому рецепті.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, ГРИБИ
Рецепти салатів, кращі салати всіх часів
Корисна вівсянка з насінням льону на сніданок
Як приготувати курячі котлети «Ніжні»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: