Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати телячі реберця в маринаді?
Цей маринад підходить і до свинячим, і до яловичим ребрышкам, в ньому можна готувати і курячі крильця. Головне - треба мати достатньо часу в запасі, маринуватися м'ясо повинно добу (крильця можна маринувати ніч). Що знадобиться для приготування Кілограм - півтора реберець Для маринаду 100 мл. білого вина або сік половинки лимона Дві столові ложки вашої улюбленої гірчиці 100мл. соєвого соусу Чайна ложка меленої паприки П'ять зубчиків часнику Чайна ложка сушеної петрушки Щіпка цукру Для соусу 100мл. вершків 100мл. білого вина Столова ложка меду Столова ложка гірчиці Одна невелика цибулина Приготування Змішати всі компоненти для маринаду, покласти в нього підготовлені реберця. Затягнути каструлю накрити плівкою або кришкою і прибрати в холодильник на добу. Замариноване м'ясо приготувати на грилі або обсмажити на сковорідці з додаванням невеликої кількості олії. Обсмажувати потрібно хвилин двадцять, кожні п'ять хвилин перевертаючи м'ясо. Готуємо соус. Цибулину дрібно ріжемо, обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Виливаємо на сковорідку залишився маринад, додаємо всі інгредієнти для соусу, доводимо до кипіння і на слабкому вогні тримаємо поки соус не загусне. Виливаємо соус у форму, туди ж викладаємо реберця і ставимо в гарячу духовку. Запікаємо при температурі 230 градусів близько десяти хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |