Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати свинину в пивному клярі?
Таке м'ясо без сумніву чоловікам доведеться за смаком! Можна навіть зробити тематичний вечерю - м'ясо в пивному клярі з овочевим салатом, на десерт - печиво на пиві, ну і звичайно всі ці смаколики вжити з пляшкою холодного, запітнілого пива!
Що знадобиться для приготування

Шість - вісім невеликих скибочок свинини
Чотири - п'ять столових ложок тертого сиру
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Для пивного кляру

Два яйця
Склянку борошна
Половина склянки пива

Приготування

Для приготування кляра відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо в піну, щоб краще взбивались - додайте щіпку солі.
В глибоку посуд насипати просіяне борошно, додаємо пиво, потім жовтки, все як слід розмішуємо до отримання однорідної маси. Додаємо збиті білки, обережно перемішуємо тісто. За бажанням його можна злегка поперчити або додати ваші улюблені спеції (наприклад - базилік або чебрець).
Свинину добре відбити дерев'яним молоточком, скибочки м'яса повинні бути тоненькими. Посолити і поперчити, посипати тертим сиром. Скласти кожен шматочок навпіл. Вмочити в кляр і смажити в розігрітому рослинному маслі на середньому вогні до рум'яної скоринки. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: поперчити, жовтки
Як зробити смачне морозиво з банана?
Як готується грибне печеня з овочами?
Ікра з кабачків і баклажанів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: