Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинину в яблуках?
![]() Що знадобиться для приготування 300 грам свинини Два великих яблука зеленого кольору Чайна ложечка меду 50 мл. червоного сухого вина Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Приготування З яблук зрізаємо верхівку (ту частину, де плодоніжка). Дуже обережно, щоб не наробити дірок, выскребаем м'якоть з яблук, залишаючи тонкі стінки. Тепер відокремлюємо половину яблучної м'якоті що вирізали, і нарізаємо дрібними шматочками. М'ясо теж ріжемо шматочками, присмачую спеціями і сіллю. Додаємо до м'яса мед, перемішуємо, залишаємо маринуватися на 20 хвилин. Мариноване м'ясо викладаємо в розігріте рослинне масло, обсмажуємо до зміни кольору. По часу - хвилин п'ять. Додаємо червоне вино, тушкуємо м'ясо три хвилини, додаємо яблука. Тушкуємо все разом ще дві - три хвилини. Начинка для яблук готова. Наповнюємо начинкою яблука і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Щоб яблука не пригоріли, на деко наливаємо трохи води. Запікаються яблука до м'якості, хвилин 10-15, не більше. Якщо перетримати в духовці, яблука зморщаться й осядуть. Подавайте свинину як самостійне блюдо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |