Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати свинину в яблуках?
Свинина з яблуками - це класика кулінарії. Рецептів цього смачного, ароматного страви чимало, але серед них є дуже незвичайний варіант - яблука фаршируються шматочками м'яса і запікаються в духовці. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
300 грам свинини
Два великих яблука зеленого кольору
Чайна ложечка меду
50 мл. червоного сухого вина
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

З яблук зрізаємо верхівку (ту частину, де плодоніжка). Дуже обережно, щоб не наробити дірок, выскребаем м'якоть з яблук, залишаючи тонкі стінки.

Тепер відокремлюємо половину яблучної м'якоті що вирізали, і нарізаємо дрібними шматочками. М'ясо теж ріжемо шматочками, присмачую спеціями і сіллю. Додаємо до м'яса мед, перемішуємо, залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

Мариноване м'ясо викладаємо в розігріте рослинне масло, обсмажуємо до зміни кольору. По часу - хвилин п'ять. Додаємо червоне вино, тушкуємо м'ясо три хвилини, додаємо яблука. Тушкуємо все разом ще дві - три хвилини. Начинка для яблук готова.

Наповнюємо начинкою яблука і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Щоб яблука не пригоріли, на деко наливаємо трохи води. Запікаються яблука до м'якості, хвилин 10-15, не більше. Якщо перетримати в духовці, яблука зморщаться й осядуть.

Подавайте свинину як самостійне блюдо. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Яблука, яблук
Китайський салат з кукурудзою
Як зробити банановий пудинг?
Як приготувати млинці в пляшці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: