Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з телятиною?
Смачний і корисний супчик, для якого потрібно взяти м'ясо з кісточкою. Овочі можна злегка обсмажують або додавати в суп без обжарювання - хто як любить. Що знадобиться для приготування (на 3-х літрову каструлю) 700 грам телятини Одна маленька і одна велика цибулини Одна маленька і одна велика морквина 100 грам кореня селери (або черешки) П'ять великих картоплин Дві - три зубчики часнику Пучок свіжої петрушки (або ложка сушеної) Сіль і перець за смаком Рослинне масло Лавровий листочок Приготування М'ясо заливаємо холодною водою, додаємо сіль, доводимо до кипіння. знімаємо піну, вогонь робимо середнім і варимо під прочиненими кришкою приблизно годину. Потім кладемо в бульйон маленьку цибулину і маленьку морквину (цілком, не ріжемо), невеликий шматочок кореня селери. Варимо до готовності м'яса. Готове м'ясо виймаємо з бульйону, ріжемо шматочками. Овочі викидаємо. У бульйон додаємо нарізану кубиками цибулю, моркву (брусочками або на тертці), селера (соломкою). Овочі можна злегка обсмажити або додавати сирими. Кладемо кубики картоплі і варимо до готовності картоплі. За п'ять хвилин до готовності додаємо дрібно нарізаний часник, лаврушку, перчимо, якщо потрібно - досолює. Повертаємо в каструлю м'ясо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Посипаємо петрушкою, даємо супу трохи настоятися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |