Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з шинкою і квасолею?
Зимові холоди - самий благодатний час для того, щоб готувати наваристі, ситні і густі супи. Ось один з таких рецептів - суп з шинкою і квасолею. Що знадобиться для приготування Дві морквини Два стебла черешкової селери Дві цибулини 400 грам шинки Два літра м'ясного або курячого бульйону (або води, овочевого бульйону) 400 грам консервованої квасолі або відварити 200 грам сухої квасолі По чайній ложці сухого розмарину і чебрецю Сіль за смаком Приготування Цибулю, селеру і моркву наріжте не дуже дрібними кубиками. Шинку наріжте трохи побільше овочів. В каструлі з товстим дном або в казанку розігрійте дві столові ложки рослинної олії, покладіть овочі і обсмажуйте на невеликому вогні хвилин десять. Приправити чебрецем і розмарином і обсмажуйте ще з хвилину. До овочів додайте шинку, влийте бульйон. Дайте закипіти, зробіть невеликий вогонь і варіть під кришкою до готовності овочів. Коли овочі стануть м'якими, покладіть квасолю (якщо суха - попередньо відварити, якщо консервована - промити під водою і варіть ще п'ять хвилин на мінімальному вогні. Перед подачею додайте в суп зелень петрушки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |